Kakao

En klud med kakaopulver – ALDI's indkøbspolitik for kakao

Bæredygtig kakao

Hvert år fremstilles et stort antal kakaoholdige produkter for ALDI. Størstedelen af dén kakao dyrkes af bønder i Vest- og Centralafrika samt Mellemamerika og Østasien. Kakaodyrkning er ofte krævende og sker under vanskelige miljømæssige og økonomiske forhold.

Derfor opstiller vores indkøbspolitik for kakao en række målsætninger og stiller krav om certificeringer, der tager hensyn til økonomiske, sociale og miljømæssige forhold forbundet med dyrkning af kakao. Målet var at omstille 100% af varerne inden for vores definerede gyldighedsområdet ved udgangen af 2017. I 2017 lå andelen af certificerede kakaoholdige produkter på 82,6%. Vi forventer at nå målsætningen om 100% ved udgangen af 2018.

Vi accepterer standarderne Fairtrade og UTZ/Rainforest Alliance.

Forum for Bæredygtig Kakao

Siden 2015 har ALDI, som medlem af Forum for Bæredygtig Kakao (Forum Nachhaltiger Kakao), været involveret i arbejde med at etablere bæredygtige landbrugsstrukturer og gennemsigtighed i leverandørkæden. Formålet er at bevare naturressourcerne, samtidig med at der tages hensyn til de økonomiske aspekter. Derudover skabes der bedre levevilkår og erhvervsforhold for kakaobønderne.

I filmen om projektet PRO PLANTEURS, som ALDI støtter gennem Forum for Bæredygtig Kakao, kan du se mere om, hvordan kakao produceres, og hvad der gøres for at udvikle en mere bærdygtig kakaosektor.

Forum for Bæredygtig Kakao

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch