Træ

Skov - ALDI indkøbspolitik for træ pap og papir

Bæredygtigt skovbrug

Om det er lommetørklæder, bøger, papir, møbler eller emballager: Inden udgangen af 2020 skal vi have omstillet 100 % af vores træ- og træbaserede produkter til bæredygtige, certificerede materialer. Ved udgangen af 2017 var vi på 93 %.

Vi har forpligtet os til at omstille til materialer, der er bæredygtigt dyrket og certificerede eller lavet af genbrugsmaterialer for at bidrage til langsigtet beskyttelse og bevaring af skove og naturlige økosystemer. Vores forpligtigelse gælder desuden for alle salgsemballager i vores fødevaresortiment.

Skoven som ressource er et centralt, bevaringsværdigt økosystem, som sikrer vigtige levesteder for mennesker, dyr og planter. Skoven er et vigtigt drikkevandsreservoir, og som kulstoflager spiller den en afgørende rolle i forbindelse med de aktuelle klimaforandringer.

For at kunne beskytte skoven som ressource og bevare den på sigt, er det ikke alene nødvendigt med en bæredygtig skovdrift. Også forarbejdning og genanvendelse af træ- og træbaserede produkter såvel som emballage skal være bæredygtig. Derudover gælder det om at forhindre ulovlig hugst og beskytte truede skove. I den forbindelse fokuserer ALDI særligt på beskyttelsen af tropisk skov. Det betyder, at der skal tages ansvar i hele værdikæden for vedvarende at kunne beskytte og bevare en af jordens mest værdifulde ressourcer.

Læs mere i vores indkøbspolitik for træ og træbaserede produkter her:

Find mere information her:

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch