1. Karriere
  2. Job hos ALDI

Job hos ALDI

ALDI medarbejdere i godt humør - karriere hos ALDI

Hos ALDI arbejder vi hver dag på at gøre hverdagen endnu bedre. Det er konceptet for vores varer, men det gælder i høj grad også for vores medarbejdere. Derfor sætter vi også din udvikling i fokus. For når du udvikler dig hos ALDI, så skaber det værdi for butikken, for dine kollegaer og ikke mindst vores kunder.

Du kan komme langt i ALDI, hvis du har ambitionerne. Hos os er der ikke langt fra salgsassistent eller elev til lederstillinger. Så drømmer du for eksempel om at være chef i egen butik, så kan ALDI hjælpe dig på vej.
 
Kursen i ALDI er klar: vi skal skabe vækst i Danmark og til det har vi brug for dig, der har lyst til at hver dag bliver endnu bedre.

Du er velkommen til at skrive til os på hr@aldi.dk, hvis du har spørgsmål til HR afdelingen. Dog skal alle ansøgninger, også uopfordret, sendes via vores rekrutteringsystem, som du finder ved at klikke på Ledige stillinger herunder.  

 

Elev i ALDI

Er du nysgerrig på, hvad det vil sige at være elev i ALDI? Du drømmer måske om at få en elevplads i 2019? Så læs mere om ALDI's elevuddannelse her.

Læs mere

Lederuddannelse i ALDI

Vores distriktchefer spiller en vigtig rolle i butikkerne og er med til, at ALDI hver dag bliver endnu bedre. Har du en længere-varende økonomisk eller merkantil uddannelse og søger et graduateprogram, som gør dig til leder på kun 12 mdr.?

Læs mere

Ledige stillinger

Er du på jagt efter nyt job? Se vores ledige stillinger. Vi søger både talenter til vores butikker, lagre, regionale kontorer og hovedkontor.

Læs mere

Følg ALDI Danmark på LinkedIn

Læs om nye spændende tiltag på både personale- og butiksfronten på vores LinkedIn side ALDI Danmark.

Læs mere

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.