Mød 25-års-jubilaren Anni

  1. Karriere
  2. Mød 25-års-jubilaren Anni
Anni - 25-års-jubilar

For Anni er kunderne det vigtigste

Der er sket meget, siden Anni Møller Kjeldsen startede i butikken i Grenå i 1994. Hun har været med i udviklingen fra det gamle til det nye ALDI, og var med til at teste ALDI’s nye butikskoncept. Vi fejrer 60-årige Annis 25-års jubilæum, hvor hun i alle årene trofast har arbejdet i Grenå.

Anni er byens kendte ansigt og hun yder en kundeservice, der er helt i top. Kunderne er så glade for Anni, at de kommer med blomster og chokolade til hende. Hovedårsagen til, at Anni har været i ALDI i 25 år er nemlig omgangen med kunderne. Hun er i sit helt rette element, når hun sidder ved kassen: ”Kunderne er det vigtigste. Jeg elsker den daglige kundekontakt, og så er det altid dejligt at sende kunderne ud af butikken med et smil på læben – så bliver jeg så glad.”

Alle nye medarbejdere har været under kyndig oplæring af Anni ved kassen – det samme har butikschef Admir Demiovic, som værdsætter Anni højt: ”Hver dag giver hun kunderne en god indkøbsoplevelse, og hendes gode humør og energi smitter af på både kollegaer og kunder. Og så er der altid liv og glade dage omkring Anni. Hun er helt fantastisk og en uundværlig medarbejder.”

Hver dag endnu bedre med ALDIanere som Anni.

Tak for din trofaste indsats og tillykke med jubilæet.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.