Mød 25-års-jubilaren Theresa

  1. Karriere
  2. Mød 25-års-jubilaren Theresa
Theresa - 25-års-jubilar

Udfordringer og stærkt sammenhold

Endnu en stærk ALDIaner fejres for sine 25 år i ALDI, hvor 42-årige Theresa Ahles rejse startede som elev i butikken i Herning. Theresa var ikke et sekund i tvivl om, at det var hos ALDI, hun hørte til, og efter elevtiden tog det fart. Først som souschef og senere som butikschef, er Theresa med til at åbne flere nye butikker. En særlig spændende udfordring for Theresa var åbningen af butikken Tjørring, hvor hun som butikschef fik stor indflydelse på hele forløbet.

Theresa bliver motiveret af at være en del af forskellige processer, og hun er altid omstillingsparat. Distriktschef Mogens Sass omtaler Theresa som en, fabelagtig all-rounder. ”Hun er en stærk, driftsstyret butikschef, som er meget løsningsorienteret – og en vellidt medarbejder, som vægter personalet højt."
Det er vigtigt for Theresa at involvere og lede personalet, så alle arbejder i samme retning og er klædt godt på. Som hun siger: ”Jo flere der kan – jo stærkere står vi.” Det er vinderkultur!

Udfordringer og stærkt sammenhold er nøgleordene for, hvorfor Theresa er glad for at arbejde i ALDI – og hun har tænkt sig at blive.

Tillykke med jubilæet og tak for din trofaste indsats.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.