1. Karriere
  2. Mød en ALDIaner

Mød en ALDIaner

Glade ALDI medarbejdere - karriere hos ALDI
Portræt af Christian - mød en ALDIaner - Karriere i ALDI

Hver dag endnu bedre – med chaufførelev Christian Christensen

Christian er hver dag med til at sørge for, at ALDI’s butikker får leveret varer til tiden. Efter gode anbefalinger fra sin far, som har været chaufførafløser i ALDI og som har 17 års chaufførerfaring, så var ALDI det hel rette sted at søge en elevplads. Det skulle nemlig ikke være en hvilken som helst arbejdsplads, da det er vigtig for Christian, at der er ordentlige arbejdsforhold og godt kollegaskab. Christian er 20 år og har siden august været i lære som chauffør i ALDI Danmark i region Haverslev, og han stortrives:

"Jeg er rigtig glad for at arbejde i ALDI. Der er styr på tingene og der er et godt arbejdsmiljø og sammenhold, hvor alle hjælper hinanden. Lige fra start er jeg blevet behandlet på lige fod med de andre chauffører, og har fået en masse udfordringer”.

Der sker mange nye ting i ALDI, som også påvirker chaufførernes dagligdag, hvor Christian fortæller, at cheferne er gode til hele tiden at holde dem opdateret. Samtidig sørger de også for at planlægge og tilpasse ruter og mødetidspunkter, så chaufførerne har en sund daglig rytme.

Christian elsker at være herre over egen vej og lastbil og håber, at han kan blive i ALDI de næste 20-30 år.

Henrik - elev i ALDI

Hver dag endnu bedre – med elev Henrik Hjort

Efter handelsgymnasiet startede Henrik som salgsassistent i Århus, hvor han fra start tog ALDI-hatten på og udviste gåpåmod. I ALDI tager vi hånd om ildsjælene og dem med karrieredrømme, så kun et lille års tid efter Henriks opstart fik han tilbudt en elevplads i Viby. Henrik er derfor nu i fuld gang med elevuddannelsen i ALDI på 1.år, hvor han deler følgende erfaringer, som han har gjort sig:

Jeg har fået min egen rutineret mentor, som jeg kan sparre med, hvilket er rigtig rart. Der er generelt stor fokus på at skabe et stærkt fællesskab og så er det et kæmpe plus, at det er de samme lærere, vi har gennem hele uddannelsen”.

Henrik bliver særlig motiveret af kundekontakten og en hverdag med fart på. Han oplevede for alvor, at der sker mange nye ting i ALDI, da han i sin første uge som elev i Viby var med til at ombygge butikken til nyt butikskoncept. Det var ”den største uge”, og han fik et godt indblik i det nye ALDI.

Henrik har ambitioner om at gøre karriere:

”ALDI er på vej frem og det er et rigtig spændende og godt sted at arbejde. Drømmejobbet er at blive distriktschef, så det vil jeg stile mod”.

Sophie Hovmand

Hver dag endnu bedre – med distriktschef Sophie Hovmand

Sophie er bare én af ALDI’s stærke kvindelige ledere, som brænder for sit arbejde og er en teamplayer med et stort vindergen. I 2016 fik Sophie jobtilbuddet som distriktschef i ALDI. Det var drømmejobbet, hvor hun havde mulighed for at bruge sine ledelseskompetencer, være en del af ALDI’s rejse og samtidig have gode karrieremuligheder. Sophie går meget op i at lede og udvikle sine medarbejdere, og har ud over sin tjans som distriktschef også ansvaret for ALDI’s elever, som hun følger tæt.

Sophie har ledererfaring fra McDonald's og Burger King, hvor hun sideløbende tog uddannelse i ledelse og økonomi med hovedopgave om forandringsledelse.

"Én af årsagerne til, at jeg valgte jobbet var, at det kunne være spændende at være en del af ALDI’s forandringskultur. Det er en utrolig spændende udvikling, hvor jeg både kan udvikle mig fagligt, men også være medvirkende til at skabe succes”.

Til spørgsmålet om hvordan Sophie vil bidrage til et endnu bedre ALDI, svarer hun:

”Hver dag stræber jeg efter at skabe gode resultater i tæt samarbejde med mine kollegaer og medarbejdere. Jeg vil gerne gå forrest og vise, hvilken stærk vinderkultur vi har i ALDI”.

Irfan - mød en medarbejder i ALDI

Hver dag endnu bedre – med butikschef Irfan fra København

Irfan startede som salgsmedarbejder i 2002. ALDI spottede hurtigt, at Irfan var ambitiøs, dygtig og arbejdsom, hvorfor han kort tid efter fik tilbudt stillingen som butikschef. Han leder i dag en ny konceptbutik på Østerbanegade i København.  

Irfan er stolt af sit arbejde og trives i en travl hverdag med masser af kunder og mange varer.  Irfan motiveres særligt ved glade medarbejdere og tilfredse kunder:

”Den daglige snak med kunderne og godt humør blandt medarbejderne smitter og giver en masse positiv energi”, fortæller Irfan som går meget op i, at medarbejderne trives. ”Vi er som en lille ALDI-familie. Vi hjælper hinanden og kan jeg fornemme en medarbejder, der har en dårlig dag, så tager vi en snak over en kop kaffe, og så er vi klar til at arbejde”. 

For hver dag at stræbe efter at skabe et endnu bedre ALDI, så har Irfan fokus på god kundeservice og et motiveret medarbejderteam:

”Det er vores opgave at synliggøre og præsentere alle de nye tiltag, der sker i ALDI. Vi får masser af ros og positiv respons fra kunderne, hvor det særligt er medarbejdernes indsats, som medvirker til, at kunderne får en god indkøbsoplevelse i det nye ALDI”.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.