1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. 150 ALDI butikker skal udvikles

150 ALDI butikker skal udvikles

31.08.2018 I sidste uge kickstartede ALDI deres ejendomsprojekt, da der blev afholdt events på Bella Sky i København og på Centralværkstedet i Aarhus.

Omkring 200 personer fra ejendomsbranchen var mødt op for at høre om fremtidsplanerne for ejendomsudviklingen i ALDI Danmark og den anerkendte fremtidsforsker Flemming Birch holdt oplæg om fremtidens detail- og discountbutikker.

Som en del af ALDIs revitaliseringsproces mod et endnu bedre ALDI skal hele butiksnettet moderniseres, så kunderne får en forbedret indkøbsoplevelse i nye og bedre omgivelser. Mange tiltag er allerede iværksat og ALDI har ombygget flere butikker til et nyt butikskoncept og flere er på vej. For at skabe de bedste rammer til det nye butikskoncept har ALDI nu løftet sløret for deres fremtidsplaner for ejendomsudviklingen i ALDI, hvor mere end 150 butikker skal flyttes eller udvides, så ALDI i fremtiden kan åbne op for nye flotte butikker med masser af lys, brede gange og bedre placeringer og med et udvidet sortiment af økologiske, veganske og danske varer.

"Vi skal i ALDI genrejse os selv, og vi skal vinde markedsandele. Vi er før blevet betegnet som en sovende tiger, men tigeren er ved at vågne og komme op i fart," siger Vicedirektør for ejendomme Casper Svendsen.

Sammen med samarbejdspartnere og ejendomsudviklere skal ALDIs ejendomsteam nu ud og finde nye lokaler eller grunde, der kan være med til at skabe rammerne for ALDIs nye butiksindretningskoncept. For alle involverede er der et krav til kvalitet og bæredygtighed og for en stor butikskæde som ALDI, så er det et ansvar, der tages meget seriøst.

Kontakt: Vicedirektør for CSR, Marketing & Kommunikation Thomas Bang
Mail: presse@aldi.dkFAKTA OM ALDI

Aldi Danmark kunne i 2017 fejre sit 40 års jubilæum, og dermed markere discountbranchens indtog på det danske marked. I Danmark er der 188 butikker med knap 2300 medarbejdere fordelt over hele landet.

Aldi Nord Gruppen er en af Europas største discountkæder, med mere end 5000 supermarkeder i Spanien, Portugal, Frankrig, Belgien, Holland, Luxembourg, Polen, Danmark og Tyskland hvor man er nummer 1 i discount.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch