1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Aabybro har landets bedste mejeriafdeling

Aabybro har landets bedste mejeriafdeling

25.09.2019 ALDI i Aabybro vinder Landbrug & Fødevarers prestigefyldte pris, Mejeriprisen 2019, i kategorien discount.

Aabybro har landets bedste mejeriafdeling

Tirsdag den 24. september blev en rigtig god dag for ALDI i Aabybro. Her kunne Landbrug & Fødevarer til årets Fødevaredagen på Hindsgavl Slot nemlig løfte sløret for, at ALDI på Vestergade løber med årets Mejeriprisen, der hylder landets bedste mejeriafdeling i discountkategorien. Juryen lagde især vægt på, at butikken på Vestergade med butikschef Henrik Jensen ved roret har gjort sig bemærket for sit store lokale engagement ved blandt andet et tæt samarbejde med Aabybro Mejeri - ligesom butikkens indretning fremhæver mejeri på en ny og betydningsfuld måde. Butikken har aktivt gået ind og udviklet kategorien i en positiv retning og er dermed et forbillede for hele branchen.

”Jeg er helt utrolig stolt af at modtage denne pris på vegne af mit fantastiske personale. Hver dag har vi gjort os umage for at give vores kunder en god oplevelse, når de besøger vores butik og er derfor også ekstremt begejstret for at vinde denne fornemme pris”, fortæller den stolte butikschef Henrik Jensen og fortsætter: ”Med prisen følger naturligvis et stort ansvar – og det glæder vi os i særdeleshed til at løfte. Vores kunder skal uanset dag og tidspunkt mærke, at butikken byder på landets bedste mejeriafdeling - dette vil vi gøre vores bedste for at leve op til”.

En helt ny ALDI

Det er første gang, at ALDI i Aabybro deltager i Fødevarepriserne, som hvert år bliver arrangeret af Landbrug & Fødevarer. Indstillingen kommer som et led i, at ALDI er i gang med en stor transformation, hvor implementeringen af nye butikskoncepter i hele landet skal skabe en endnu bedre indkøbsoplevelse for de handlende, der foretrækker discount. Det betyder flere friske fødevarer, større fokus på danske og økologiske produkter samt et nyt og inspirerende butiksunivers. Denne transformation var ALDI på Vestergade i Aabybro igennem i starten af 2018, og det har skabt nogle helt nye rammer for at markere sig ekstra stærkt blandt byens tilbud af indkøbsmuligheder.

”Vi er utrolig stolte over, hvordan Henrik Jensen og hans kolleger i butikken i Aabybro har formået at løfte det nye butikskoncept fra start i en grad, der både understøtter de drømme, vi har for ALDI, men som samtidig er tilpasset de lokale kunder og deres behov. Det er en stor inspiration for hele koncernen – og derfor fortjener de også i særdeleshed den anerkendelse, som de i dag får”, fortæller Kristian Jessen, der er PR- og Kommunikationschef ved ALDI Danmark.

For yderligere info:
PR- og Kommunikationschef, Kristian Jessen: kristian.jessen@aldi.dk

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch