1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI lancerer nyt reklameunivers

Kom hjem med mere: Nyt 360⁰ reklameunivers fra Aldi kombinerer megahits og hverdagens udfordringer

17.08.2021 Dagligvarekæden Aldi lancerer i dag et nyt musikalsk reklameunivers og slogan: ’’Kom hjem med mere’’. Universet tager afsæt i en samlet fortælling om, at i Aldi får du mere med hjem til hverdagen; mere for pengene, flere danske varer og god kvalitet. Ambitionsniveauet er højt, potentialet er stort og udfordringerne stikker dybt. Det nye univers er en del af en plan, som trinvis skal rykke forbrugernes opfattelse af Aldi.

Kom hjem med mere

For blot anden gang i Aldis godt 44-årige liv i Danmark lancerer kæden et 360 graders reklameunivers med nye brandingfilm og et omfattende taktisk spor. Det nye univers skal øge indkøbsfrekvens og kurvstørrelse og levere kundegrundlaget for Aldis igangværende ekspansion fra 185 til 250 butikker i jagten på en større markedsandel. 

Karina Marott, der er Marketing- og kommunikationsdirektør for Aldi Danmark, glæder sig til at lancere universet, som er udviklet af reklamebureauet &Co. med afsæt i et større strategisk positioneringsarbejde orkestreret af NoA Consulting – en konstellation hun hylder for både høj faglighed, kreativitet og kommerciel marketingforståelse.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch