1. Presse
 2. Pressemeddelelser
 3. ALDI og Red Barnets sommerlejre 2021

Aldi: Vær med til at give udsatte børn en sommer med venner og fællesskab

12.07.2021

I hele juli kan alle, der handler i Aldis butikker bidrage til, at flere børn og unge kommer på sommerferie. Alle kan donere 25 kr. til Red Barnet, som i år arrangerer 52 ferielejre i hele landet. Aldi bidrager også direkte med 75.000 kr. til indkøb til lejrene, hvor 450 frivillige sætter fokus på leg, fællesskab og glade sommerdage for udsatte børn og familier.

Red Barnets Landsindsamling

I år giver Red Barnet 1200 børn, unge og familier mulighed for at komme på sommerferie. Aldi og Aldis kunder er med til at støtte op om sommerlejrene. Sidste år gav Aldis kunder i hele landet godt 70.000 kr. til Red Barnets sommerlejre. Også i år kan Aldis kunder donere til indsamlingen ved køb af støttestregkoder, som lægger 25 kr. oven i kundens indkøb. Muligheden for at støtte fortsætter i hele juli.

Administrerende direktør Finn Tang håber, at kunderne vil bakke lige så flot op i år. ”Sammen med Aldis kunder og medarbejdere arbejder vi for at sikre, at sårbare børn og familier får nogle af de muligheder, som mange tager for givet. Fx at komme på sommerferie. Når hverdagsøkonomien er stram, er det ofte sådan noget som ferier, der spares væk. Men alle børn og voksne har brug for gode oplevelser og kvalitetstid, og det kan vi hjælpe med ved at støtte Red Barnets sommerlejre.”

Læs den fulde presseemeddelse her :
PMRedBarnet.pdf

 

Fakta om Red Barnets ferielejre 
Red Barnet arrangerer i år 52 sommerlejre i hele landet for børn og familier, der ikke ellers har råd eller overskud til at komme på ferie. Det er omkring samme høje niveau som sidste år, hvor antallet af lejre og deltagere var rekordhøjt.

 • Red Barnet forventer at sende omkring 1.200 børn og forældre afsted på ferielejrene i år.
 • Nogle sommerlejre er for børn og teenagere, mens andre er for børn og deres forældre.
 • Omkring 450 frivillige er med på lejrene.
 • Det er gratis for børn og familier at komme med på Red Barnets sommerlejre. Alle deltagere er henvist i samarbejde med bl.a. landets kommuner.
 • Aldi, der har været fast samarbejdspartner og sponsor for Red Barnet siden 2018, bidrager også i år til Red Barnets sommerlejre. Der sker dels via Aldis kunder, der aktivt tilkøber en ’støttestregkode’ til en værdi af 25 kr. (i 2020 blev det til hele 70.000 kr. fra Aldis kunder) og dels ved, at Aldi donerer 75.000 kr. til indkøb af frisk frugt, saft, is, kiks mm.
 • Op mod 10 procent af alle børn i Danmark kommer ikke på ferie blot én enkelt gang årligt. Det viser rapporten ’Børn og unge i Danmark – Velfærd og Trivsel 2018’ fra VIVE – Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd.
 • På årets sommerlejre anbefaler Red Barnet, at alle deltagere over 15 år fremviser coronapas, og der er stort fokus på rengøring og god håndhygiejne.

 

Aldi og Red Barnets samarbejde         

Aldi har siden 2018 støttet Red Barnets arbejde med at skabe langsigtede forandringer for udsatte børn i Danmark. Med hjælp fra kunder og medarbejdere rejser Aldi løbende midler, som doneres til Red Barnets arbejdet for at give udsatte børn en vej til gode fællesskaber og hårdt pressede familier en håndsrækning til en bedre hverdag. 

For yderligere information kontakt venligst

Aldi: Kommunikationschef Louise Wendelboe, telefon (45) 28 44 77 56 eller email: louise.wendelbo@aldi.dk

Red Barnet: Presseansvarlig Gudmund de Stordeur Baudinet, telefon (45) 21 89 21 12 eller e-mail: gds@redbarnet.dk

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch