1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI Nakskov er Danmarks bedste ALDI

ALDI Nakskov er blevet kåret til Danmarks bedste ALDI

07.04.2022 ALDI i Nakskov løber med den flotte titel ’Årets ALDI-butik’ – den bedste ALDI i Danmark i 2021 – blandt dagligvarekædens 190 butikker. Repræsentanter fra ALDI's ledelse var i dag mødt op for at hylde og overraske det stolte personale med rød løber, balloner, vandrepokal, diplom og en gavecheck på 15.000 kr. til forkælelse af butikkens personale.

ALDI Nakskov

Der er altid smil at finde hos personalet i ALDI Nakskov – i dag var smilene dog ekstra store. Personalet blev tidlig formiddag overrasket af ledelsen i ALDI Danmark, der uanmeldt var mødt op i butikken for at overrække vandrepokal og titlen ”Årets ALDI-butik”.

”Jeg er simpelthen så stolt. Ledelsen i ALDI tog fuldkommen fusen på mig. Jeg vidste intet om, at de kom her til morgen for at overrække os titlen som årets bedste ALDI-butik og en vandrepokal. Det betyder meget for mig og mit dygtige team. Vi gør vores bedste hver dag for kunderne og for at vores butik skal være et godt sted at handle. Den her anerkendelse understreger bare, at vores indsats er det hele værd.” lyder det fra Mathias Kruse Petersen, butikschef i Nakskov.     

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch