1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI åbner butik i Hirtshals med lokal natur på taget

ALDI åbner butik i Hirtshals med lokal natur på taget

16.05.2022 Under overskriften ’Det nye ALDI’ slår dagligvarekæden ALDI dørene op til en helt ny og moderne ALDI-butik i Hirtshals. Beboere og besøgende kan nyde en butik, der omfavner den lokale natur og de ansatte. Åbningsfesten starter den 20. maj kl. 8:00 med gratis croissanter, lækre goodiebags, konkurrencen ”tøm-butikken-på-to-minutter” samt åbningstale af Borgmester Søren Smalbro (V).

Butikschef Max Schlichter

Med sine 1200 m², indbydende frugt- og grøntafdeling, brede lyse gange og store rummelighed er den nye ALDI-butik i Hirtshals et pragteksemplar på den fornyelsesrejse, ALDI er på. Med beliggenhed på Doggerbanke 1 har butikken en flot udsigt over havnen og byens vartegn, der kan nydes, når man handler.

Og netop ALDI's udviklingsrejse ’Det nye ALDI’, er noget som distriktschef Martin Sandlykke mener, den nye butik er et godt eksempel på:

Det er helt tydeligt at mærke den rivende udvikling og det fokus, ALDI har på hverdagen og moderne discount.  De nye rammer gør, at butikken kan præsentere et bredere sortiment af nonfood og spotvarer,” siger Martin Sandlykke, der har arbejdet 2,5 år hos ALDI. 

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch