1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI butikken i Nykøbing Mors vinder titlen som årets butik i Midt- og Nordjylland

ALDI butikken i Nykøbing Mors vinder titlen som årets butik i Midt- og Nordjylland

07.05.2019 Hårdt arbejde, godt humør og fokus på kundeservice betaler sig. Det er ALDI i Nykøbing Mors beviset på med titlen årets butik i Midt- og Nordjylland. Derfor hylder ALDI hverdagens helte og forkæler kunderne på lørdag.

Titlen som årets butik vækker stolthed hos medarbejderne i Nykøbing Mors
Titlen som årets butik vækker stolthed hos medarbejderne i Nykøbing Mors Foto: Nicolai Niemann, ALDI Danmark

Udnævnelsen af årets ALDI butik i region Haverslev er detailkædens hyldest til medarbejdere, der yder en ekstra indsats og giver kunderne en serviceoplevelse ud over det sædvanlige. Medarbejderne i Nykøbing Mors kan med stolthed modtage titlen som årets butik, hvor de som belønning får fri lørdag d.11. maj og søndag d.12. maj, mens ledelsen fra regionskontoret i Haverslev passer butikken om lørdagen.    

”Det er en stor anerkendelse at have vundet titlen som årets butik, og det viser bare, at det hårde arbejde ikke bliver overset. For os er det vigtig at stå sammen og holde humøret højt, og hver dag levere den bedste kundeoplevelse. Det belønner sig og vi er meget stolte,” fortæller butikschef i Nykøbing Mors, Christian Skou Nielsen

Butikkerne vurderes ud fra en række kriterier som omsætning, købmandsskab, butiksstandard og service. Kriterierne, kombineret med det stærke sammenhold i Nykøbing Mors, er medvirkende til, at butikken nu kan kalde sig for årets butik. Titlen er samtidig også et signal til kunderne om, at de kan være stolte over netop deres lokale dagligvarebutik.  

”Jeg er utrolig stolt af mit butiksteam. Personalet formår altid at have det gode humør med sig, og det smitter af på kunderne og er med til at give dem en god indkøbsoplevelse. Vi ville ikke stå her i dag med titlen som årets butik, hvis vi ikke har/havde vores stærke sammenhold. Det er helt unikt,” fortæller den stolte butikschef Christian Skou Nielsen.

Belønning til medarbejderne og forkælelse til kunderne

Salgschef i ALDI Danmark, region Haverslev, Nicolai Niemann, roser butikspersonalet og glæder sig til at fejre medarbejderne og give hverdagens helte en velfortjent pause.

”Det kræver hårdt arbejde at vinde titlen som årets butik, så det er fuldt fortjent, at medarbejderne nu bliver fejret og får fri. Hele butiksteamet yder hver dag en stor indsats for at skabe resultater og give kunderne en god indkøbsoplevelse. Vi har derfor meget at leve op til, når vi skal passe butikken, imens medarbejderne holder en velfortjent pause,” fortæller salgschef i ALDI Danmark, region Haverslev, Nicolai Niemann.

Udover æren sendes medarbejderne på et weekendophold, og mens indtager cheferne fra kontoret i Midt- og Nordjylland butikken i Nykøbing Mors:

”Lørdag d.11.maj forkæler vi de første 100 kunder med blomster og hele dagen serverer vi forskellige smagsprøver. Samtidig kan kunderne også lægge vejen forbi en pølsevogn, som deler pølser og brød ud i tidsrummet kl.10-16,” fortæller Nicolai Niemann.  

Talsmand: Vicedirektør i ALDI Danmark med ansvar for CSR, Marketing, Kommunikation & Kundeservice, Thomas Bang, presse@aldi.dk

Fakta

Om ALDI:

ALDI Danmark er den første discountkæde i Danmark, med mere end 41 år på markedet. Der er knap 2600 medarbejdere fordelt over hele landet i over 180 butikker. ALDI Danmark er i gang med en større revitalisering, der blandt andet omfatter en modernisering af alle kædens butikker, udvidelse af
sortimentet og stadig mere fokus på ansvarlighed. Indsatsen skal gøre ALDI Danmark endnu bedre på det danske marked.

ALDI Nord Gruppen er en af Europas største discountkæder, med mere end 5000 supermarkeder i Spanien, Portugal, Frankrig, Belgien, Holland, Luxembourg, Polen, Danmark og Tyskland hvor man er nummer 1 i discount.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch