1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI går forrest for bedre kyllingevelfærd

ALDI går forrest for bedre kyllingevelfærd

03.05.2022 I oktober 2020 droppede dagligvarekæden ALDI de hurtigtvoksende kyllinger i sortimentet af ferske kyllinger. Nu er kæden klar til at tage skridtet videre med en ambition om kun at sælge kyllinger, der som minimum lever op til den internationale standard European Chicken Commitment (ECC). Samtidig er ALDI netop blevet anerkendt af dyreværnsforeningen Anima i en dugfrisk rapport om kyllingevelfærd for at have gjort de største fremskridt for kyllingevelfærden blandt dagligvarekæderne.

ALDI går forrest for bedre kyllingevelfaerd

"Det er vores opgave som detailkæde at tage ansvar for bedre dyrevelfærd og hjælpe kunderne med at handle flere ansvarlige varer. Vi har store ambitioner på området, og Animas flotte anerkendelse af ALDI's indsatser betyder meget for os,” lyder det fra Katrine Milman, CSR-chef i ALDI Danmark, som også fortæller, at ALDI's næste step er betinget af de rette forudsætninger i markedet: ”Vi er klar til at tage næste skridt, men det kræver, at markedet og producenterne er klar – de danske producenter skal kunne leve op til den stigende efterspørgsel på velfærdskyllinger. Vi har en klar ambition om at tilbyde vores kunder danske produkter med bedre vilkår for slagtekyllinger.”

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch