1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI i Helsingør holder kæmpe åbningsfest

ALDI i Helsingør holder kæmpe åbningsfest

01.10.2019 Fredag den 4. oktober bliver den røde løber rullet ud, når ALDI på Egevænget 3 i Helsingør åbner en helt ny butik med et brag af en fest for hele familien.

Helsingør

I januar blev den gamle butik sammen med resten af Meretecentret revet ned for at opbygge en ny butik med et helt nyt butikskoncept. Med et større salgsareal og flere p-pladser står butikken nu klar til og kan byde kunderne inden for i et nyt og moderne indkøbsunivers i lyse og indbydense omgivelser. I denne anledning holder butikken kæmpe åbningsfest og inviterer til fest med masser af gode oplevelser for hele familien. Udover gode åbningstilbud, så starter fredagens festprogram med gratis kaffe og nybagt morgenbrød og kaffe, børnene kan gå på bogstavsjagt og vinde en kæmpe pose fredagsslik, og der er mulighed for at vinde præmier fra ALDI. Butikspersonalet står klar med forskellige smagsprøver, og op ad dagen kommer en fantasifuld ballonmand forbi og tryller farvestrålende ballondyr til de små.

Butikschef Jimmy Christiansen og hele temaet bag – glæder sig til og slå dørene op til den nye butik:
”Mit team og jeg ser meget frem til og kan byde vores kunder på en ny og forbedret indkøbsoplevelse i unikke og farverige rammer – og ikke mindst med et bredere sortiment. Nyåbningen fejrer vi selvfølgelig med en kæmpe fest, hvor der er oplevelser og konkurrencer for både børn og voksne”,
fortæller butikschef Jimmy Christiansen.

Helt nyt butikskoncept
Den nyindrettede og moderniseret butik skal medvirke til en øget kundeoplevelse med en kerne i butikken, som byder på et stort udvalg af frisk frugt og grønt, danske varer, flere mærkevarer samt mere økologi, og en bred vifte af vegetariske og veganske varer. Samtidig kan kunderne også blive inspireret af butikkens temaområder og convenience indeholder et stort udvalg af hurtige snacks og færdigeretter og salater. Alle varer i høj kvalitet til samme lave priser.

Kom og oplev det nye ALDI, når det røde bånd klippes på Egevænget 3
fredag den 4. oktober kl. 8.00.

For yderligere information:
Kommunikationskoordinator, Michele Iversen: michele.iversen@aldi.dk

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch