1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI i Nakskov holder kæmpe åbningsfest

ALDI i Nakskov holder kæmpe åbningsfest

25.11.2019 Fredag den 29. november bliver den røde løber rullet ud, når ALDI i Nakskov fejrer åbning af en ny butik med nyt butikskoncept.

Nakskov

Hele familien er inviteret til åbningsfest med gode oplevelser og julehygge, når butikken på Løjtoftevej 4 i Nakskov slår dørene op til en helt ny butik med nyt butikskoncept.

De morgenfriske vil blive forkælet med gratis kaffe og lækkert bagværk, og viceborgmester fra Lolland Kommune, Henrik Høegh, kommer på besøg og indvier butikken med en lille åbningstale.

I den nyindrettede butik kan børnene tage på bogstavsjagt og vinde en kæmpe pose fredagsslik, og ved kassen vil der hele dagen blive uddelt skrabelodder, hvor hele 800 præmier med Aldi’s varer er på højkant. Om eftermiddagen får butikken fint besøg af den kære julemand, som tager imod juleønsker og deler julegodter ud, mens der bliver serveret gløgg og æbleskiver til de voksne. I løbet af dagen vil en fantasifuld ballonmand også komme forbi, og der er mulighed for, at både store og små kan få malet eventyrlige ansigtsmasker.    

Butikschef Pia Malec glæder sig til at vise den nye flotte butik frem:

”Vi er i fuld med at gøre det sidste klar til åbningen. Det bliver en kæmpe åbningsfest med gode tilbud, aktiviteter og konkurrencer for alle. Vi har savnet kunderne, så vi ser meget frem til at se rigtig mange gamle og nye kunder, så vi sammen kan fejre den nye butik,” fortæller den forventningsfulde butikschef, Pia Malec.

Samme adresse – men helt nyt butikskoncept

Den gamle butik blev revet ned i juni 2019, og nu står en helt ny udvidet butik klar til at byde kunderne indenfor i et nyt butiksunivers. Den nyindrettede og moderniseret butik skal medvirke til en øget kundeoplevelse med en kerne i butikken, som byder på et stort udvalg af frisk frugt og grønt, danske varer, flere mærkevarer samt mere økologi, og en bred vifte af vegetariske og veganske varer. Samtidig kan kunderne også blive inspireret af butikkens temaområder og convenience indeholder et stort udvalg af hurtige snacks og færdigeretter og salater. Alle varer er i høj kvalitet til samme lave priser og alt sammen i lyse og farverige rammer i en indbydende atmosfære.

”Vi har fastholdt de samme lave priser som ved den gamle Aldi, men udover det er næsten alt ændret. Nu får kunderne en forbedret indkøbsoplevelse, og de kan fylde deres vogn med masser af økologiske varer, danske varer, frisk frugt og grønt og lækkert nybagt bake-off - i helt nye omgivelser,” fortæller den stolte butikschef,
Pia Malec.

Kom og oplev det nye Aldi, når åbningsfesten skydes i gang på Løjtoftevej 4 fredag den 29. november kl. 8.00.

For yderligere information:
Kommunikationskoordinator, Michele Iversen: michele.iversen@aldi.dk

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch