1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI i Søndersø holder kæmpe åbningsfest

ALDI i Søndersø holder kæmpe åbningsfest

15.11.2019 Fredag den 22. november bliver den røde løber rullet ud, når ALDI i Søndersø fejrer åbning af en ny butik med nyt butikskoncept.

Søndersø

Efter ombygning på 2,5 måned på en ny adresse i centrum står ALDI på Toftekær 6 nu klar til at byde kunderne indenfor i en ny og større butik med dobbelt så mange p-pladser. Hele familien er inviteret til åbningsfest med gode oplevelser og julehygge, når butikken fredag den 22. november slår dørene op til en ny butik med nyt butikskoncept.

De morgenfriske vil blive forkælet med gratis kaffe og lækkert bagværk, mens borgmesteren fra Nordfyns kommune, Morten Andersen, vil indvie butikken med en lille tale. I den nyindrettede butik kan børnene tage på bogstavsjagt og vinde en kæmpe pose fredagsslik, og ved kassen vil der hele dagen blive uddelt skrabelodder, hvor hele 800 præmier med ALDI’s varer er på højkant. Om eftermiddagen får butikken fint besøg af den kære julemand, som tager imod juleønsker og deler julegodter ud, mens der bliver serveret gløgg og æbleskiver til de voksne. 

Butikschef Michella Ferrarese Gulbæk glæder sig til at vise den nye flotte butik frem:   

"Hele temaet har arbejdet hårdt for få alt klar til åbningen, så nu ser vi meget frem til at åbne dørene op for den nye butik, og overraske kunderne med en ny og forbedret indkøbsoplevelse. Det eneste vi har fastholdt, er de samme lave priser til samme høje kvalitet som ved den gamle butik”, fortæller den forventningsfulde butikschef, Michella Ferrarese Gulbæk. 

Helt nyt butikskoncept

Den nyindrettede og moderniseret butik skal medvirke til en øget kundeoplevelse med en kerne i butikken, som byder på et stort udvalg af frisk frugt og grønt, danske varer, flere mærkevarer samt mere økologi, og en bred vifte af vegetariske og veganske varer. Samtidig kan kunderne også blive inspireret af butikkens temaområder og convenience indeholder et stort udvalg af hurtige snacks og færdigeretter og salater. Alle varer er i høj kvalitet til samme lave priser og alt sammen i lyse og farverige rammer i en indbydende atmosfære.

Kom og oplev det nye ALDI, når fejringen af den nye butik bliver skudt i gang på Toftekær 6 fredag den 22. november kl. 8.00.

For yderligere information:
Kommunikationskoordinator, Michele Iversen: michele.iversen@aldi.dk

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch