1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI i Vejen holder kæmpe åbningsfest

ALDI i Vejen holder kæmpe åbningsfest

25.11.2019 Fredag den 29. november bliver den røde snor klippet over til den nye ALDI i Vejen. Butikken fejrer åbning af en ny butik med nyt butikskoncept.

Vejen

Hele familien er inviteret til åbningsfest med gode oplevelser og julehygge, når butikken på Askovvej 2A i Vejen slår dørene op til en helt ny butik med nyt butikskoncept.

Den nye og større butik er bygget op på ny og har fået en bedre placering tættere på bymidten og i et lyskryds, hvor butikken får mere synlighed. Samtidig kan butikken tilbyde bedre parkeringsforhold, da p-pladserne er bredere og mere tilgængelige.

Borgmester fra Vejen Kommune, Egon Fræhr, skyder festen i gang med en lille åbningstale, imens de morgenfriske vil blive forkælet med gratis kaffe og lækkert bagværk. I den nyindrettede butik kan børnene tage på bogstavsjagt og vinde en kæmpe pose fredagsslik, og ved kassen vil der hele dagen blive uddelt skrabelodder, hvor hele 800 præmier med Aldi’s varer er på højkant. Om eftermiddagen får butikken fint besøg af den kære julemand, som tager imod juleønsker og deler julegodter ud, mens der bliver serveret gløgg og æbleskiver til de voksne.   

Butikschef Amel Djelilovic har erfaring med at åbne en helt ny ALDI-konceptbutik, da han i august 2018 fik nøglerne til den nye butik i Esbjerg. Han glæder sig mindst lige så meget til at åbne dørene op for den nye flotte butik i Vejen:

”Det er en stor oplevelse at være med til at starte en ny konceptbutik op. Mit team og jeg ser meget frem til at fejre den nye butik sammen med nye som gamle kunder. Åbningsdagen bliver fejret med kæmpe fest for hele familien og med masser af julehygge,” fortæller den erfarne butikschef, Amel Djelilovic.

Helt nyt butikskoncept

Den nyindrettede og moderniseret butik skal medvirke til en øget kundeoplevelse med en kerne i butikken, som byder på et stort udvalg af frisk frugt og grønt, danske varer, flere mærkevarer samt mere økologi, og en bred vifte af vegetariske og veganske varer. Samtidig kan kunderne også blive inspireret af butikkens temaområder og convenience indeholder et stort udvalg af hurtige snacks og færdigeretter og salater. Alle varer er i høj kvalitet til samme lave priser og alt sammen i lyse og farverige rammer i en indbydende atmosfære.

”Kunderne kommer til at opleve et helt nyt butiksunivers med nye rammer, der skal medvirke til en ekstra god indkøbsoplevelse. Butikken har fået en inspirerende indretning og byder på masser af økologiske varer, danske varer, frisk frugt og grønt og lækkert nybagt bake-off,” fortæller den stolte butikschef, Amel Djelilovic.     

Kom og oplev det nye Aldi, når den røde løber rulles ud på Askovvej 2A fredag den 29. november kl. 8.00.

For yderligere information:
Kommunikationskoordinator, Michele Iversen: michele.iversen@aldi.dk

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch