1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI inviterer til temadag om en mere bæredygtig fremtid

ALDI inviterer til temadag om en mere bæredygtig fremtid

09.05.2019 Mød Jesper Skibby, bliv klogere på FN’s verdensmål – og få en sjov oplevelse for hele familien i ALDI’s telt når kampagnen, Danmark for Målene, kommer forbi forskellige byer.

Telt

Kampagnen, Danmark for Målene, handler om at udbrede kendskabet til FN’s 17 verdensmål. Mål, der skal være med til at sikre en mere bæredygtig verden for alle inden 2030. Den landsdækkende kampagne vil komme ud til 48 danske byer, og udbrede kendskabet om verdensmålene på en aktiv, sjov og anderledes måde. Sammen skal vi gøre verdensmål til hverdagsmål.

ALDI er partner i kampagnen og inviterer til et sjovt og lærerigt arrangement om FN’s 17 Verdensmål, fyldt med konkurrencer for både børn og voksne. I ALDI’s telt kommer der til at foregår en række aktiviteter for både krop og sjæl, og der er mulighed for at vinde et gavekort til ALDI på 5000 kroner. Derudover kommer den tidligere professionelle cykelrytter, Jesper Skibby, som vil tale om glæden ved at cykle for at få endnu flere cykler på gaderne.

For en bedre fremtid
ALDI har selv tilsluttet sig de 17 verdensmål, og det er ifølge CSR-manager i ALDI, Katrine Milman vigtigt, at få udbredt kendskabet til verdensmålene, så vi sammen kan løfte vores verden i en mere bæredygtig retning.

”ALDI har i en årrække allerede været i gang med en omfattende proces, hvor vi er meget optagede af at finde bæredygtige løsninger i hele vores kæde. Flere og flere butikker får solceller på taget, vi har mere fokus på økologi og lokalt producerede varer, vi har en omfangsrig plastikstrategi og vi har et tæt samarbejde med NGO’er. Derfor er det vigtigt for ALDI, at være med til at finde løsninger på de udfordringer, som vi står overfor”, siger Katrine Milman.

Men ifølge CSR-manageren er det vigtigt, at alle er med til at gøre fremtiden mere bæredygtig.

”Vi skal alle være med. Det er hverdagens små ændringer, som kan være med til skabe store forskelle. Derfor er det også en sjov og hyggelig måde, at få fortalt om FN’s verdensmål ved at komme ud i øjenhøjde med danskerne”.

Danmark for Målene kører fra maj til august og besøger 48 byer i perioden.

Læs mere om ALDI’s partnerskab samt hvornår karavanen kommer forbi de forskellige byer på vores hjemmeside.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch