1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI åbner midlertidig butik i Brørup

ALDI åbner midlertidig butik i Brørup den 18. Februar

03.02.2022 Dagligvarekæden ALDI er i fuld gang med at åbne store, flotte butikker i hele landet som et led i rejsen mod ”Det nye ALDI”. I efteråret 2022 bliver det Brørups tur til at få en af de nye, attraktive butikker til byen. Brørups oprindelige ALDI-butik har sidste åbningsdag mandag den 24. januar, og indtil den nye butik står klar, kommer ALDI's kunder ikke til at mangle sit vante indkøbssted. Fredag den 18. februar åbner ALDI nemlig en midlertidig butik kun 600 meter fra den oprindelige.

Midlertidig ALDI i Brørup

Det glæder salgschef i ALDI, Bo Otzen, at kunne tilbyde ALDI's kunder en midlertidig butik, mens den nye ALDI bygges.

”Det er vigtigt for os, at kunderne kan få deres sædvanlige ALDI-varer i byggeperioden. I vores midlertidige butik vil de møde ALDI, som de kender os med vores dygtige og imødekommende personale. Kunderne kan tilmed også shoppe i outlet-afdelingen, der kommer til at indeholde spændende nonfood-produkter som boligartikler, legetøj og tekstiler til ekstra nedsatte priser.”

Ved den midlertidige ALDI-butik i Idé Møblers gamle lokaler kan kunderne benytte 10 parkeringspladser lige ved hovedindgangen eller de mange parkeringspladser i forlængelse af bygningen bagtil.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch