1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI butikken i Brande vinder titlen som årets butik i Syd- og Sønderjylland

ALDI butikken i Brande vinder titlen som årets butik i Syd- og Sønderjylland

11.03.2019 Hårdt arbejde, godt humør og fokus på kundeservice betaler sig. ALDI hylder hverdagens helte og forkæler kunderne på lørdag.

Stolte medarbejdere i butikken i Brande.
Stolte medarbejdere i butikken i Brande. Foto: Mike Jovicic, ALDI Danmark

Udnævnelsen af årets ALDI butik i region Kolding er detailkædens hyldest til medarbejdere, der yder en ekstra indsats og giver kunderne en serviceoplevelse ud over det sædvanlige. Medarbejderne i Brande kan med stolthed modtage titlen som årets butik, hvor de som belønning får fri lørdag d.16. marts og søndag d.17. marts, imens ledelsen fra regionskontoret i Kolding passer butikken om lørdagen.

"Vi er meget stolte af vores titel som årets butik. Det er fedt at blive anerkendt for vores hårde arbejde og det viser, hvor vigtigt det er at stå sammen som et team og holde humøret højt. Særligt i pressede situationer,” fortæller butikschef i Brande Anja Madsen.

Skaber stolthed og sammenhold
Butikkerne vurderes ud fra en række kriterier som omsætning, købmandsskab, butiksstandard og service. Kriterierne, kombineret med det stærke sammenhold i Brande, er medvirkende til, at butikken nu kan kalde sig for årets butik. Titlen er samtidig også et signal til kunderne om, at de kan være stolte over netop deres lokale dagligvarebutik.

”Det skaber sammenhold i butikken, når vi konkurrerer med vores kollegaer. Men det handler også om stolthed, om at vise, at vi gør vores allerbedste, og det kan kunderne både se og mærke. Vi sætter en ære i at gøre tingene godt og vi er stolte af at være en del af ALDI,” fortæller butikschef Anja Madsen.

Forkælelse til kunderne
Direktør i ALDI Danmark, region Kolding, Mohamad Mosleh, glæder sig til at fejre medarbejderne og give hverdagens helte en velfortjent pause.

”Det er altid spændende, når de ledende medarbejdere skal passe årets butik. Vi har meget at leve op til. Butikschef Anja og hendes team har gjort et kæmpe stykke arbejde hele året og får nu en velfortjent pause. Det betyder, at vi skal kunne indfri kundernes høje forventninger til den kundeservice og den flotte butik, de er vant til,” fortæller direktør i ALDI Danmark, region Kolding, Mohamad Mosleh.

Udover æren har medarbejderne fået 10.000 kroner, som de kan bruge på at fejre sig selv i form af en weekendtur eller andre fælles initiativer. Og mens personalet er på tur, indtager cheferne fra kontoret i Syd- og Sønderjylland butikken i Brande:

”Lørdag d.16.marts uddeler vi blomster til de første 100 kunder og serverer masser af smagsprøver hele dagen. Derudover vil der blive langet brød og pølser fra en pølsevogn i tidsrummet kl.10-18,” fortæller Mohamad Mosleh.

Talsmand: Vicedirektør i ALDI Danmark med ansvar for CSR, Marketing, Kommunikation & Kundeservice, Thomas Bang, presse@aldi.dk

Fakta

Om ALDI:

ALDI Danmark er den første discountkæde i Danmark, med mere end 41 år på markedet. Der er knap 2600 medarbejdere fordelt over hele landet i over 180 butikker. ALDI Danmark er i gang med en større revitalisering, der blandt andet omfatter en modernisering af alle kædens butikker, udvidelse af
sortimentet og stadig mere fokus på ansvarlighed. Indsatsen skal gøre ALDI Danmark endnu bedre på det danske marked.

ALDI Nord Gruppen er en af Europas største discountkæder, med mere end 5000 supermarkeder i Spanien, Portugal, Frankrig, Belgien, Holland, Luxembourg, Polen, Danmark og Tyskland hvor man er nummer 1 i discount.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch