1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI donerer over 1,3 millioner kr. til Red Barnet i 2021 

ALDI  donerer over 1,3 millioner kr. til Red Barnet i 2021 

29.12.2021 I 2021 har dagligvarekæden ALDI for tredje år i træk  samarbejdet med Red Barnet om at samle penge ind til børn i udsatte positioner. Ved hjælp fra både kunder og medarbejdere sender ALDI i alt 1.323.000 kr. videre til Red Barnet. Det samlede beløb er indsamlet via donation af flaskepant fra ALDI's kunder og salg af en Red Barnet støttebamse op til jul, samt støtte til Red Barnets velgørenhedscykelløb og en årlig kontant donation direkte fra ALDI.

ALDI donerer til Red Barnet

Dagligvarekæden ALDI har siden 2018 været hovedsponsor for Red Barnet. I tæt samarbejde har ALDI og Red Barnet arbejdet målrettet for at give en håndsrækning til børn, der har det ekstra svært, og for at skabe langsigtede forandringer for de hårdest trængte.

”Vores partnerskab med ALDI har stor betydning for de mest udsatte børn. Det er med til at give nogle af de børn, der har allermest brug for det, en hjælpende hånd og et pusterum i en vanskelig hverdag. Gennem tre år har vores tætte samarbejde med ALDI gjort en kæmpe forskel,” siger Janne Tynell, stedfortrædende generalsekretær i Red Barnet. 

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch