1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI planter 2750 træer i stort klimatiltag

ALDI planter 2750 træer i stort klimatiltag

13.09.2019 ALDI Danmark planter et træ for hver af sine medarbejdere, når Danmarks Naturfredningsforening og TV 2 planter træer i det storstilede indsamlingsshow ”Danmark planter træer” lørdag den 14. september.

ALDI planter træer

Målet for Danmarks Naturfredningsforening og TV 2 er at indsamle penge nok til at plante en million træer. ALDI vil gerne være med til at gøre en helt konkret indsats for klimaet og planter derfor 2750 træer – et per medarbejder i ALDI Danmark.

ALDI vil reducere CO2-udledningen med 40 % i 2021
I ALDI’s samlede klimabelastning er det driften af butikkerne, der står for størstedelen af CO2-udledning, og her er det særligt køling af varerne og belysning, der bruger energi. Derfor har ALDI allerede udskiftet al belysning på lagrene og i alle butikker til LED-belysning, og dermed sparet 40 % af det energiforbrug, der før blev brugt til belysning.

”I ALDI har vi en ambitiøs klimastrategi og en målsætning om at reducere vores CO2-udledning med 40 % i 2021. Det kræver en stor og aktiv indsats, hvor vi både skal sænke vores energiforbrug og samtidig øge vores brug af vedvarende energi. ALDI’s medarbejdere leverer en kæmpe indsats for at gøre hver dag endnu bedre for vores kunder. Derudover har de også har en stor aktie i at sætte fokus på de mange bæredygtige tiltag, som vi har i ALDI. Derfor planter vi et træ for hver af vores medarbejdere” siger CSR-chef Katrine Milman.

"Danmark planter træer" er et samarbejde mellem TV 2 og Danmarks Naturfredningsforening. Kampagnen skal engagere danskerne til i fællesskab at gøre en forskel for klimaet ved at plante træer og rejse nye folkeskove i Danmark.

Kampagnen kulminerer i et stort indsamlingsshow lørdag d. 14. september kl. 19.30 på TV 2.

Om ALDI’s internationale klimaindsats:

ALDI har en målsætning om at reducere CO2-udledningen med 40 % i 2021 i forhold til 2015.

For yderligere info:
CSR-chef, Katrine Milman. katrine.milman@aldi.dk

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch