1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Ny ALDI åbner i Tjørring

ALDI vender tilbage til Tjørring med ny og moderniseret butik d. 19. november

15.11.2021 I Tjørring har der længe været snak om åbningen af en ny, moderne dagligvarebutik – og nu sker det! Fredag d. 19. november åbner en helt ny ALDI-butik på adressen Valløvej 2. Butikken er en del af ALDI's nye butikskoncept med lyse lokaler, brede gange og frugt og grønt i front. Butiksåbningen bliver fejret med en særlig konkurrence, goodiebags, gratis croissanter og besøg af borgmester Dorthe West (V).

Ny ALDI i Tjørring

Dagligvarekæden ALDI er i gang med at bygge nye butikker i hele landet under overskriften ’Det nye ALDI’. Den 19. november åbner en ny og moderniseret ALDI-butik i Tjørring på Valløvej 2, og med sin centrale placering bliver det nemt for kunderne at komme hjem med mere til hverdagen, som ALDI's slogan lyder. I fire år har det ikke været muligt at handle i ALDI i Tjørring, da byens tidligere ALDI-butik lukkede i 2017, og lejemålet blev opsagt.

Nu ser distriktschef i ALDI, Daniel Elgaard, frem til at invitere kunderne ind i byens nye ALDI:

Kunderne i Tjørring kan se frem til en stor og flot dagligvarebutik, hvor der er stort fokus på friske varer, friskbagt bake-off og nye spotvarer to gange om ugen – et friskt pust til byen.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch