1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Bløde bamsekram fra Aldi til udsatte børn

Bløde bamsekram fra ALDI til udsatte børn

02.12.2021 ALDI gentager CSR-succes fra julen 2020 i samarbejde med Red Barnet. Torsdag den 9. december kommer årets Red Barnet-støttebamse nemlig til salg. For hver solgte bamse donerer ALDI 25 kr. til Red Barnet

Køb bamse og støt Red Barnet

Det siges, at julen er børnenes fest - en højtid fyldt med gaver, hyggelige stunder og dejlige minder. Men for udsatte familier og børn kan julen være en svær tid, og ALDI ønsker at give en kærlig håndsrækning. De seneste tre år har ALDI's kunder haft mulighed for at bidrage til en bedre hverdag for udsatte børn via forskellige indsamlinger - både ved køb af stregkodeblokke, bamser og vognmønter i alle landets ALDI-butikker .  

”Vi er rigtig glade for samarbejdet med ALDI, som er med til at give børn i udsatte positioner gode oplevelser og et pusterum, som de ellers ikke ville få. Alt for mange børn i Danmark oplever at stå uden for det fællesskab, som omfavner os alle. Red Barnet møder børnene hver eneste dag. Børnene lider afsavn og bærer rundt på bekymringer, som slet ikke burde være en del af et barns hverdag – og julen er en særlig svær tid for børn i udsatte positioner,” siger Janne Tynell, stedfortrædende generalsekretær i Red Barnet.  

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch