1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Julegaver med god samvittighed: Shop FSC®-mærket trælegetøj i ALDI

Julegaver med god samvittighed: Shop FSC®-mærket trælegetøj i ALDI

08.10.2021 Julegaveshopping og kølediske vil for mange stikke i hver sin retning. Men dagligvarekæden ALDI byder i år på et stort udvalg af kvalitetslegetøj i FSC®-mærket træ til priser, som alle kan være med på. Så hvorfor ikke få styr på nogle julegaver sammen med aftensmaden?

FSC®-mærket trælegetøj i Aldi

Legetøj skal ikke bare underholde. Hvis man spørger Aldi, skal det også stimulere børns udvikling ved at aktivere og styrke barnets fantasi, kreativitet, motorik, koncentrationsevne og rumlige intelligens.

I november lancerer Aldi derfor et bredt sortiment af legetøj i FSC-mærket træ. Trælegetøjet henvender sig til både drenge og piger – store som små – og er designet til at stimulere barnet motorisk og mentalt og indbyde til aktiv leg alene eller sammen med andre.

Samtidig giver de bæredygtige trævarer plus point på samvittighedskontoen. Når du køber FSC-mærkede produkter støtter du nemlig den miljømæssige, sociale og bæredygtige forvaltning af verdens skove. FSC®-mærket er således din garanti for, at legetøjet er produceret med omtanke for natur og mennesker.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch