1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Kalundborg får ny og større ALDI med solceller på taget

Kalundborg får ny og større ALDI med solceller på taget

14.06.2022 Den spritnye ALDI-butik i Kalundborg viser, hvad ’Det nye ALDI’ handler om. Butikken er topmoderne og større end Kalundborgs tidligere ALDI. Forskellen ses tydeligt på butikkens brede gange, flotte lysindfald og solcellerne på taget. ALDI inviterer til åbningsfest den 10. juni kl. 8:00, hvor der vil være lækre goodiebags, gratis croissanter, en ”tøm-butikken-på-to-minutter- konkurrence og åbningstale.

Kalundborg får ny og større ALDI

Butikschef Pernille Elleby Hinding har arbejdet hos ALDI i 11 år og har tidligere været butikschef i flere andre byer. Pernille definerer sig selv som en ægte ALDI-fan og fortæller, at især ALDI's egne varer er et hit hos hende og hos de handlende fra Kalundborg:

“Vi har ofte kunder, der efterspørger ALDI's egne mærker som Økolivet og Landlyst. Og det er én af grundene til, at jeg ser frem til at byde dem velkommen i vores nye butik. Der kommer til at være flere af ALDI's egne produkter og et større udvalg af vores gode spotvarer.”

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch