1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Nu kan du donere flaskepant til Red Barnet

Nu kan du donere flaskepant til Red Barnet

11.10.2019 ALDI og Red Barnet udvider samarbejdet, så danskerne fremover kan donere deres pant til Red Barnet i en af ALDI’s butikker rundt om i Danmark.

ALDI og Red Barnet

Du kan nu være med til at støtte Red Barnets arbejde med at skabe langsigtede forandringer for udsatte børn og unge i Danmark. ALDI har installeret donationsknapper til fordel for Red Barnet på pantautomaterne i alle kædens butikker over hele landet. Red Barnet har ikke været at finde som donationspartner på en pantknap i dagligvarehandlen siden 2012, derfor er der glæde og store forventninger til den nye aftale med ALDI.

"Det er en fantastisk udvidelse af vores partnerskab med ALDI, at ALDI’s kunder nu også får mulighed for at donere værdien af deres pant til Red Barnet. For hver doneret pantflaske kan vi komme lidt længere med vores arbejde for blandt andet at få flere udsatte børn i Danmark med i fællesskabet og sikre dem den trygge barndom, som alle børn fortjener,” siger Johanne Schmidt-Nielsen, generalsekretær i Red Barnet.

Udvidet retursystem

Pantsystemet er udvidet til også at inkludere juice og saft, hvilket betyder, at 52 mio. flere emballager kommer ind i pantsystemet hen over de næste par måneder.

”Med den aktuelle udvidelse af retursystemet forventer vi at øge indleveringen af pant med ca. 6 %, og vi håber selvfølgelig, at vores kunder vil sende nogle af de penge videre til Red Barnet,” siger Katrine Milman, CSR-chef i ALDI.

I forbindelse med omstillingen får alle pantautomaterne nyt udseende, og hos ALDI håber man, at kunderne tager positivt imod opfordringen til at donere - også selv om man måske ikke har lyst til at donere det hele.

”Man behøver ikke donere alt sin pant. Selv en enkel flaske gør en forskel. Så man kan jo vælge blot at donere de førte 3-4 dåser eller flasker til Red Barnet og tage resten selv.”, siger CSR-chefen.

ALDI og Red Barnet indgik i januar et samarbejde med fokus på at skabe langsigtede forandringer for Danmarks mest udsatte børn og unge. Siden da har ALDI bl.a. stået bag en sommerindsamling til fordel for Red Barnets sommerlejre og doneret frugt og grønt til de selv samme sommerlejre.

Vidste du, at for 100 kr. kan Red Barnet sende et udsat barn på én dags ophold på ferielejr inkl. kost og logi?

For yderligere info:
CSR-chef, Katrine Milman. katrine.milman@aldi.dk

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch