1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Ny ALDI åbner i Guldager

Ny, flot ALDI åbner i Guldager ved Esbjerg den 17. December

13.12.2021 I løbet af året har dagligvarekæden ALDI åbnet nye, moderne butikker i hele landet. Nu kan Guldager og Sønderris i Esbjerg kommune se frem til endelig at få sin egen spritnye ALDI-butik. Åbningen bliver fejret med borgmesterbesøg, goodiebags, gratis croissanter, en ”tøm-butikken-på-to-minutter”-konkurrence samt et besøg af selveste julemanden.

Ny ALDI i Guldager

Guldager og nærliggende Sønderris er to bydele i rivende udvikling. Den nye ALDI-butik sørger for, at beboerne i begge områder, samt besøgende udefra, får mulighed for at handle ind i moderne og spritnye rammer.

Butikschef Miralem og hans team glæder sig til at kunne introducere den nye ALDI-butik: ”Vi er et team med rødder i både Guldager og Sønderris og andre steder nær Esbjerg. Vi ved, hvad kunderne forventer af deres lokale købmand, og vi står klar til at give dem en kanon god service.”

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch