1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Ny ALDI åbner i Middelfart

Ny, større og moderne ALDI åbner i Middelfart den 10. december

08.12.2021 Der er fart på hos ALDI. Den 10. december slår dagligvarekæden endnu engang dørene op til en ny og flot butik. Denne gang er det den fynske købstad Middelfart, der bliver beriget med en topmoderne ALDI-butik. Dagen fejres med borgmesterbesøg, gratis croissanter til de morgenfriske, særtilbud, en ’tøm-butikken-på-to-minutter”-konkurrence og ikke mindst med et besøg af selveste julemanden.

Ny ALDI i Middelfart

Dagligvarekæden ALDI er i fuld gang med at åbne nye butikker i hele landet for at komme et skridt tættere på ’Det nye ALDI’. Nu er det kunderne i Middelfart som kan se frem til at fylde indkøbsposerne i en ny og moderne ALDI-butik, som genåbner på Odensevej 77.

ALDI-butikken bliver både større, lysere og mere moderne end sin forgænger på adressen.

Dagligvarekæden har opkøbt de to bagvedliggende grunde bag den oprindelige ALDI-butik. Det har givet mere plads med bredere gange og et generelt mere indkøbsvenligt butiksdesign.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch