1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Ny, moderne ALDI åbner i Brøndbyøster d. 12. November

Ny, moderne ALDI åbner i Brøndbyøster d. 12. November

08.11.2021 Fredag d. 12. november går dørene op til en ny ALDI-butik i Brøndbyøster på Nygaards Plads 1A. Den nye butik erstatter den gamle ALDI på Turpinssvinget og er samtidig større, lysere og bedre indrettet i tråd med ALDI’s nye butikskoncept, hvor man bl.a. finder et imponerende udvalg af friske varer. Åbningen fejres med gratis croissanter, goodiebags, en helt særlig konkurrence og et besøg fra borgmesteren Kent Max Magelund (S).

Ny ALDI i Brøndbyøster

Dagligvarekæden ALDI er i gang med at bygge nye butikker i hele landet under overskriften ’Det nye ALDI’, og den nye butik i Brøndbyøster er et perfekt eksempel på den modernisering, som ALDI er i gang med.

Den gamle ALDI-butik lå i lokaler, der engang havde været en slagterbutik. Med de nye lokaler åbner der sig muligheder for at præsentere Aldi-butikken bedst muligt, og det er noget distriktschef i ALDI, Andreas Hougesen, ser meget frem til:

Jeg glæder mig til at byde vores kunder velkommen i spritnye lokaler med brede gange og optimale muligheder for at præsentere vores sortiment. Med det nye butikskoncept dyrker vi i den grad friskheden. En af de helt store ændringer fra den gamle butik bliver, at vores kunder nu vil blive mødt af vores frugt og grønt, så snart de træder ind i butikken. De friske varer er så at sige kommet i fokus.”

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch