1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Ny, moderne ALDI-butik åbner i Bjerringbro

Ny, moderne ALDI-butik åbner i hjertet af Bjerringbro d. 26. november

22.11.2021 Endelig sker det! Fredag d. 26. november slår ALDI dørene op til en spritny butik på Torvegade 5 + 9. Den nye ALDI-butik, der er placeret i hjertet af Bjerringbro, erstatter den gamle butik på Storegade og er markant større, lysere og bedre indrettet i tråd med ALDI's nye butikskoncept. Åbningen fejres – ALDI's tradition tro – med gratis croissanter, goodiebags, en helt særlig konkurrence og et besøg fra byrådskandidat Steffen Drejer (C).

Ny ALDI i Bjerringbro

Dagligvarekæden Aldi er i fuld gang med at bygge nye butikker i hele landet under overskriften ’Det nye Aldi’. Og kunderne i Bjerringbro er de næste, der kan nyde godt af en ny, moderne Aldi-butik.

Fredag d. 26. november slår Aldi dørene op til deres nye butik, der med en optimeret placering og sin nye, moderne indretning vil give kunderne en bedre oplevelse, når de handler.

Distriktschef Michael Østergaard glæder sig til at byde både velkendte og nye kunder velkommen: ”Kunderne i vores nye Aldi kan se frem til at blive inspireret på en helt anden måde. Med et større sortiment og øget fokus på friske produkter samt ferskvare, føles butikken både mere kundevenlig og er også blevet nemmere at handle i.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch