1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Ny, stor ALDI åbner på ny adresse i Nyborg d. 15. oktober

Ny, stor ALDI åbner på ny adresse i Nyborg d. 15. oktober

11.10.2021 Fredag d. 15. oktober åbner ALDI en ny butik på Vestergade 41 i Nyborg. Den nye butik erstatter den gamle ALDI på Vestergade 35E, men er markant større, lysere og bedre indrettet i tråd med ALDI's nye butikskoncept. Åbningen fejres med besøg af borgmester, Kenneth Muhs, samt gratis croissanter, goodiebags, særtilbud og en helt speciel konkurrence med mulighed for at tømme butikken på to minutter.

Ny ALDI i Nyborg

Dagligvarekæden ALDI er i gang med at bygge nye butikker i hele landet under overskriften ’Det nye ALDI’. Den nyeste butik på Vestergade 41 i Nyborg er et pragteksempel på dette. Placeringen er kun et stenkast fra den gamle ALDI på Vestergade 35, men med den nye adresse på hjørnet af Vestergade og Ladedamsvej bliver butikken mere synlig, og man vil kunne køre ind fra både Vestergade og Nydamsvej.

Butikschef, Pierre Top, glæder sig til åbningen og til at byde kunderne indenfor i de nye lokaler:

Kunderne kan se frem til en moderne og flot butik, hvor de vil blive taget godt imod af de velkendte medarbejdere fra den gamle butik. Vi glæder os virkelig til at have vores faste arbejdsgang her på Vestergade 41 og tage imod kunderne i de nye, lyse og mere rumlige butiksrammer.”

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch