1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Spritny ALDI åbner i Vejlby

Moderne, stor og spritny ALDI åbner i Vejlby den 3. december

01.12.2021 Fredag den 3. december slår dagligvarekæden ALDI endnu engang dørene op til en spritny og moderne butik – denne gang i det nye, attraktive byområde Skejbyen i Vejlby i det nordlige Aarhus. Butikken repræsenterer ALDI's nye butikskoncept, som byder kunderne velkommen med brede gange og masser af lys. Butiksåbningen fejres med gratis croissanter, goodiebags, en særlig konkurrence og et besøg fra byrådsmedlem Ango Winther (K).

Ny ALDI i Vejlby

Dagligvarekæden ALDI er i fuld gang med at bygge nye butikker i hele landet under overskriften ’Det nye ALDI’. Nu er det blevet Vejlbys tur til at præsentere kunderne for en ny, moderne ALDI-butik.

Fredag den 3. december bliver butiksdørene åbnet for første gang, og med en central placering tæt på 300 nye kollegielejligheder, Risskov Gymnasium, Aarhus Business College og den velkendte Vejlby-Risskov Hallen, får lokallivet en butik med optimal beliggenhed.

Distriktschef Jens Graversen Eg ser frem til butiksåbningen: ”Den nye ALDI-butik er endnu et eksempel på ALDI's imponerende udvikling. Vores nye butikskoncept giver en bedre og mere kundevenlig købsoplevelse. Og kunderne kan blandt andet se frem til nybagt bake-off tre gange dagligt samt øget fokus på ferskvarer som kød, brød og frisk frugt og grønt.”

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch