1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Too Good To Go og ALDI udgiver opskriftshæfte mod madspild

Too Good To Go og ALDI udgiver opskriftshæfte mod madspild

29.08.2022 Hvad kan man bruge de sidste kartofler og en rest ris til? Det hjælper Too Good To Go og ALDI dig med i et nyt opskriftshæfte, der giver inspiration til at bruge resterne og komme madspildet til livs derhjemme.

Too Good To Go udgiver opskriftshæfte

I Danmark smider vi mad ud for otte milliarder kroner om året. Og de største synder sker hjemme i køkkenerne, hvor hver dansker i gennemsnit smider mad ud for knap 1.000 kroner om året (COWI for ONE\THIRD, 2022).

Det løber op i et årligt madspild i husholdningerne på 247.000 tons. Det svarer til, at en familie på to voksne og to børn smider 20% af deres indkøb ud, eller at hver femte fyldte indkøbsvogn ryger direkte i skraldespanden i stedet for på spisebordet (Miljøstyrelsen, 2021).

Mad med overskud
For at hjælpe forbrugerne med at reducere deres madspild, har Too Good To Go og Aldi udgivet et opskriftshæfte, der byder på lette retter, som både redder maden fra at ende sit liv i skraldespanden og giver dig mere overskud i hverdagen:

“Vi ved, at danskerne rigtig gerne vil gøre mere for at bekæmpe madspild derhjemme, men at de bliver begrænset af, at de mangler inspiration og viden om, hvordan de kan gøre det.  Formålet med opskriftshæftet er derfor at give konkrete bud på, hvordan man nemt og billigt kan forvandle sine rester til nye, velsmagende retter,” fortæller Heidi Boye, landechef for Too Good To Go i Danmark. 

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch