1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Åbningsfest for hele familien i den nye ALDI på Amager

Åbningsfest for hele familien i den nye ALDI på Amager

31.05.2019 Fredag den 31.maj slår den nye ALDI på Tingvej på Amager dørene op med et brag af en fest for hele familien. Dekorering af madkasser, eventyrlige masker, bogstavsjagt, popcorn, pølser og brød og en dj er bare få af de ting, der sker, når ALDI inviterer til åbningsfest.

Butikschef

Kom og oplev den helt nye ALDI på Tingvej 2-4, når butikken den 31. maj inviterer til en masse gode oplevelser for hele familien. De morgenfriske vil blive forkælet med gratis kaffe og lækkert bagværk, mens børnene kan gå på bogstavsjagt i den nyindrettede butik og deltage i konkurrencen om at vinde en kæmpe pose fredagsslik. I løbet af dagen  kommer en fantasifuld ballonmand på besøg, og de mindste kan få malet eventyrlige masker i ansigtet. Derudover kan hele familien få taget et billede og samtidig deltage i en konkurrence om at vinde et gavekort på 2.000 kr. til butikken på Amager - ligesom der vil være gratis lune popcorn samt pølser og brød til alle. I tombolaen er der mulighed for at hive større gevinster med hjem og ved kassen vil der hele dagen blive uddelt skrabelodder, hvor hele 800 præmier i spil. Festlighederne sker i anledning af, at ALDI kan byde indenfor til et helt nyt butikskoncept med masser af dansk frugt, grønt og kød, duften af nybagt bake-off og inspirerende spotvarer.


”Vi ser meget frem til og kan slå dørene op til det nye ALDI, og lade vores kunder gå på opdagelse i det nye butikskoncept. Det bliver et brag af en åbningsfest med forkælelse og konkurrencer for både børn og voksne. Vi glæder os helt vildt”,
fortæller butikschef
Jonas R. Andersen.  

 

Helt nyt butikskoncept
Festlighederne sker i forbindelse med, at ALDI på Amager nu kan fejre åbningen af en helt ny butik – bygget op på ny og med helt nyt butikskoncept. Den gamle butik lukkede i juli 2017, og står nu klar til og kan byde kunderne på en unik og moderne indkøbsoplevelse i en større butik. Kernen i butikken vil fremadrettet være et stort udvalg af fersk kød, frisk frugt og grønt i høj kvalitet, en indbydende atmosfære og et bredt udvalg af økologiske og fairtrade-produkter. Derudover vil man kunne finde hjælp til dagligdagen med inspirerende temaområder og en convenience-reol med et bredt udvalg af hurtige snacks, færdigskåret salater og færdigretter. Kort sagt en helt ny butik med masser af lys og indbydende farver, men til samme lave priser.
Udover et nyt butikskoncept kan ALDI på Amager også tilbyde kunderne udvidet åbningstider fra kl. 7-22.


”Vi glæder os til at give kunderne en forbedret indkøbsoplevelse, hvor særligt det nye inventar og de nye farver er med til at danne de unikke indkøbsrammer. Det eneste vi ikke har pillet ved, er de lave priser. Vores kunder vil fortsat kunne fylde deres vogn med lækkert nybagt bake-off, friske grøntsager og dansk kød til samme høje kvalitet”,
fortæller den stolte butikschef Jonas R. Andersen om det nye koncept.

 

Fejringen af den nye butik bliver skudt i gang fredag den 31.maj
fra kl. 8.00.

 

Talsmand: Vicedirektør i Aldi Danmark med ansvar for CSR, Marketing, Kommunikation & Kundeservice, Thomas Bang. Mail: presse@aldi.dk.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch