1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI ansætter ny PR- og Kommunikationschef

ALDI ansætter ny PR- og Kommunikationschef

20.02.2019 Fuld fokus på de gode budskaber. ALDI opruster på kommunikationen og henter den prisvindende journalist, Kristian Jessen, til nyoprettet stilling.

Kristian Jessen

I 2018 begyndte ALDI en større moderniseringsproces. Kædens butikker har fået et markant løft og er gjort mere moderne samt indbydende for forbrugerne. Samtidig er der kommet øget fokus på økologi, friske varer og et langt større udvalg - og budskaberne om den udvikling skal ud til de danske forbrugere.

Derfor har ALDI ansat den erfarne kommunikatør og prisvindende journalist, Kristian Jessen, i en nyetableret stilling som kommunikationschef. Her skal han være med til at sætte fokus på ALDI’s store moderniseringsproces og få kædens brand og budskaber positioneret stærkere blandt forbrugerne.

”Det er en utrolig spændende proces, som ALDI gennemgår. Jeg er dybt imponeret over de mange initiativer, kæden har iværksat. De fysiske rammer bliver opgraderet – men også den store fokus på økologiske og certificerede varer samt tættere samarbejde med NGO’er om bæredygtig udvikling og sociale tiltag, tiltaler mig utroligt meget”, siger Kristian Jessen.

Kristian Jessen er uddannet journalist, og inden skiftet til ALDI drev han sit eget kommunikationsfirma, Jessen Kommunikation. Han har tidligere arbejdet for en række medier og været kommunikationschef for Fairtrade-Mærket. Han har desuden vundet en lang række journalistpriser. Senest i 2018, hvor han modtog Foreningen for Undersøgende Journalistiks metodepris for TV2-dokumentaren, Drabet Uden Lig.

Han er overbevist om, at ALDI’s fremtid på det danske marked, er meget lysere, og at ALDI’s position kommer til at ændre sig.

"På trods af at ALDI ofte vinder både smags- og pristests i de danske medier, så er det ikke lykkedes kæden at få flere danskere ind i butikkerne. Jeg tror, at en del danskere har lidt fordomme over for ALDI. Og de fordomme skal italesættes og ændres. Det er dansk detailhandels bedst bevarede hemmelighed, at ALDI er stærkest, når det gælder kvalitet og ansvarlige fødevarer Derfor bliver det mit job, at få kædens gode initiativer og tiltag ud til danskerne”, siger Kristian Jessen.

I ALDI ser man frem til et større fokus på en stærkere kommunikation og en mere skarp eksekvering af ALDI’s budskaber.

”Vi er i gang med en kæmpe revitalisering, med massive investeringer der skal opgradere og modernisere vores butikker - og ikke mindst også gøre kundernes indkøbsoplevelse bedre og øge deres viden om vores varer og koncept. Det kræver en klar kommunikationsstrategi at underbygge vores budskaber – og det kræver en stor indsigt og erfaring med pressearbejde at få disse budskaber ud til forbrugerne. Derfor er vi glade for at få Kristian Jessen om bord”, siger vicedirektør for CSR, kvalitet og kommunikation i ALDI Danmark, Thomas Bang.

Ifølge vicedirektøren er en opgradering af kommunikationsindsatsen et helt naturligt skridt i den revitalisering, som ALDI er i gang med.

”Vi er stolte af den rejse, som ALDI er påbegyndt. Derfor er det også vigtigt, at vi i processen ikke kun løfter butikkerne – men moderniserer på alle parametre, så ALDI er rustet til fremtiden. Vi har så mange gode initiativer i støbeskeen, som vi glæder os til at fortælle om”, siger Thomas Bang.

For yderligere information, kontakt venligst:
Thomas Hedegaard Bang, 88 80 35 02, thomas.bang@aldi.dk

Fakta

Om ALDI:

Aldi Danmark er den første discountkæde i Danmark, med mere end 41 år på markedet. Der er knap 2600 medarbejdere fordelt over hele landet i over 180 butikker. ALDI Danmark er i gang med en større revitalisering, der blandt andet omfatter en modernisering af alle kædens butikker, udvidelse af
sortimentet og stadig mere fokus på ansvarlighed. Indsatsen skal gøre ALDI Danmark endnu bedre på det danske marked.

Aldi Nord Gruppen er en af Europas største discountkæder, med mere end 5000 supermarkeder i Spanien, Portugal, Frankrig, Belgien, Holland, Luxembourg, Polen, Danmark og Tyskland hvor man er nummer 1 i discount.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch