1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI Danmark får ny administrerende direktør

ALDI Danmark får ny administrerende direktør

24.08.2017 Det er en erfaren dagligvaredirektør med succes i bagagen, der pr. 1. september overtager styringen i den danske division i en af Europas største discountkæder.

51-årige Finn Tang, der er kendt for at starte Lidl op i Danmark og skabe 10 års konstant vækst, er den nye adm. direktør der skal stå i spidsen for eksekveringen af en investeringsplan på et trecifret millionbeløb, som ALDI Danmark netop har lanceret: Løft af kundeoplevelsen gennem modernisering af butiksnettet, og en stærkere kommunikation af forretningskonceptet højeste kvalitet, til den laveste pris, uden at gå på kompromis med ansvarligt producerede varer. Den rejse ALDI allerede er begyndt, sættes der nu turbo på med valget af Finn Tang.

"Som ALDIs konkurrent igennem 10 år kan jeg kun sige, at jeg altid har haft stor respekt for ALDI som den dagligvarekæde der sætter prisniveauet for alle andre, og jeg er meget stolt over at have fået denne mulighed. Jeg har nok set ALDI som en tiger, jeg håbede ikke kom op i fart. Det jeg skal nu, er at løfte det store potentiale ALDI har"
, fortæller Finn Tang.

ALDI Danmark får en topchef med en økonomisk og salgsmæssig baggrund, pionérdrive og stærke vækstresultater, som evner at skabe resultater på et benhårdt discountmarked. Finn Tang beviste i Lidl, at han kan balancegangen mellem fokus på at skabe stærk medarbejder- og kundetilfredshed, og samtidig styre forretningen op mod konstant vækst i både top- og bundlinje.

"ALDI har allerede sat gang i en modernisering af butiksnettet, har appetit på flere butiksåbninger, og har de rigtige varer på hylderne. Nu er jeg kommet med på den rejse, der begyndte i juni med at skabe bedre kundeoplevelser i butikkerne, og et endnu stærkere varesortiment som er øget med over 30% siden sidste år, og har fokus på friskvarer, økologi, og ansvarlig produktion - stadig til markedets laveste priser", siger Finn Tang som før sine i alt 15 år i Lidl, var direktør i Albani bryggerigruppen efter en karriere i den finansielle sektor. "Min første prioritet bliver at øge omsætningen og få flere kunder i butikkerne, og det skal ske ved at kommunikere vores DNA langt bedre til danskerne, og gøre medarbejderne stolte og glade, så de kan overraske med positivekundeoplevelser. Jeg går efter at skabe succes, for succes er det bedste brændstof for en organisation", siger ALDIs nye adm. dir. Finn Tang, som nu skal rundt i Europa på en 3 måneders introduktion til ALDI koncernen, inden han op mod årsskiftet bliver operativ på det danske hovedkontor i Albertslund.


KONTAKT TIL ØVRIGE HENVENDELSER OM ALDI I 2017.
Talsmand: Direktør for kvalitet, CSR og kommunikation Thomas Bang.
E-mail: presse@aldi.dk
(Adm. dir. Finn Tang kan efter et introforløb i 4. kvartal 2017, udtale sig igen først i det nye år.)

FAKTA OM ALDI

ALDI Nord Gruppen er en af Europas største discountkæder, med mere end 5000 supermarkeder i Spanien, Portugal, Frankrig, Belgien, Holland, Luxembourg, Polen, Danmark og Tyskland hvor man er nummer 1 i discount. I Danmark har ALDI i 2017 eksisteret i 40 år, og har 187 butikker med knap 2300 medarbejdere fordelt over hele landet.

ALDI Danmark meldte i juni måned i år en revitaliseringsplan ud, som har fokus på modernisering af butiksnettet med nyt indretningsdesign, implementering af nye kassebånd, opsætning af flaskeautomater, et bredere friskvaresortiment, mere fokus på CSR og skrappere standarder for produktion og kvalitetsindhold. Hele varesortimentet er siden 2016 øget med over 30%.

Læs mere her.

FAKTA OM FINN TANG

Finn Tang, 51 år, bosat i Odense
Efter højere handelseksamen og HD i regnskab uddannet bankelev i Varde Bank
Økonomichef Vestfinans, Varde Bank (1990-1993)
Økonomichef + adm. dir. i Baldur, Albani Bryggerierne (1993-2000)
Adm. dir. Lidl Danmark (2001-2016)
Adm. dir. ALDI Danmark pr. 1. september 2017

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch