1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI Danmark fjerner buræg fra hylderne 2 år tidligere end planlagt

ALDI Danmark fjerner buræg fra hylderne 2 år tidligere end planlagt

05.07.2018 Ved udgangen af juli måned i år er det ikke længere muligt at finde buræg i de danske ALDI butikker.

I august 2016 meldte ALDI Danmark ud, at man senest ved udgangen af 2020 ville stoppe salget af buræg, men allerede nu bliver den målsætning en realitet. Dermed fjerner ALDI buræggene fra deres hylder 2 år tidligere end ellers planlagt.

"Dyrevelfærd bliver vigtigere og vigtigere for vores kunder og det er derfor kun naturligt, at vi følger med udviklingen og udfaser buræg fra vores sortiment," siger CSR-manager Katrine Milman, og fortsætter: "En del af vores revitaliseringsplan består i at udvikle og optimere vores sortiment. Det indebærer også, at vi kigger på hvor vi kan blive endnu skarpere i forhold til ansvarlighed og her falder buræg altså ind under."

Udfasningen vækker glæde hos Dyrenes Beskyttelse: "Det glæder mig, at ALDI Danmark har udfaset buræg allerede to år tidligere end planlagt. Erfaringer viser, at mange tager hoppet fra buræggene til øko-æg, hvor forholdene for dyrene er markant bedre. Derfor kommer det her tiltag til at betyde bedre dyrevelfærd for rigtigt mange høns," siger Britta Riis, Direktør i Dyrenes Beskyttelse.

ALDI er allerede i fuld gang med, at udfase skjulte buræg i forarbejdede fødevarer og målsætningen er, at det skal være gennemfært senest ved udgangen af 2020.

 

Kontakt: Vicedirektør for CSR, Marketing & Kommunikation Thomas Bang
Mail: presse@aldi.dk

FAKTA OM ÆG

Udfasningen af buræg kommer ikke til at ramme kunderne på pengepungen idet prisen på skrabeæg kommer til at være den samme, som ALDI tidligere har haft på buræg.

FAKTA OM ALDI

Aldi Danmark kunne i 2017 fejre sit 40 års jubilæum, og dermed markere discountbranchens indtog på det danske marked. I Danmark er der 186 butikker med knap 2300 medarbejdere fordelt over hele landet.

Aldi Danmark igangsatte i 2017 en omfattende revitaliseringsplan, der med millioninvesteringer markant skal ændre indkøbsoplevelsen i butikkerne. Med til planen hører, at over 150 butikker skal flyttes, udvides, ombygges eller have en omfattende istandsættelse. Det skal medføre at butikkerne får mere fokus på de friske kategorier, såsom frugt & grønt, kød, bake-off og kølevarer, skal gøre kæden mere attraktiv, for det daglige indkøb.

Aldi Danmark er en del af Aldi Nord Gruppen, der er en af Europas største discountkæder, med mere end 5000 supermarkeder i Spanien, Portugal, Frankrig, Belgien, Holland, Luxembourg, Polen, Danmark og Tyskland hvor man er nummer 1 inden for discount.

Læs mere her.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch