1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI fejrer fødselsdag med specialbrygget øko-øl

ALDI fejrer fødselsdag med specialbrygget øko-øl

08.10.2021 I anledningen af ALDI's 44 års fødselsdag lancerer dagligvarekæden en specialbrygget fødselsdagsøl i samarbejde med Skanderborg Bryghus. Den særlige øl er meget passende en classic og har fået navnet Humleby Classic no. 44. Øllen er en økologisk limited edition udgave i ALDI's egne serie af Humleby specialøl. Den er på hylderne i ALDI's butikker i hele landet fra d. 15. oktober.

ALDI fejrer fødselsdag

Den første Aldi-butik åbnede i november 1977 på Hundige Strandvej 192 i Greve, og med den var den første discountkæde i Danmark født. I dag har Aldi 186 butikker fordelt over hele landet og er i gang med en storstilet transformation mod ”det nye Aldi” – med større og moderne butikker, bæredygtige tiltag og et opdateret sortiment med blandt andet flere danske og økologiske varer.

Humleby Classic no. 44 er et godt eksempel på netop det; en økologisk og danskproduceret øl, som er udviklet og brygget af Skanderborg Bryghus specielt til Aldi i anledning af kædens 44 års fødselsdag. Og selvom der på Aldi’s hylder også findes en Humleby Classic 0,33L på dåse, er det ikke den samme øl. Fødselsdagsøllen er en limited edition, 0,50L og på flaske. 

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch