1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI garanterer ordnede forhold for alle sine chauffører

ALDI garanterer ordnede forhold for alle sine chauffører

14.11.2018 I kølvandet på den verserende sag om kritisable medarbejderforhold i dele af transportbranchen garanterer ALDI sine kunder, at alle transporter med varer til butikkerne foregår under ordnede forhold.

Mens medierne flyder over af kritiske historier om chaufførers forhold i dele af den danske transportbranche, kan ALDIs chauffører godt rette ryggen lidt i de polstrede førersæder. ALDI garanterer nemlig, at alle deres chauffører arbejder under ordnede forhold.

Konkret betyder det, at:
1. alle chauffører i ALDI er ansat på dansk overenskomst
2. alle ALDIs lastbiler er dansk indregistrerede
3. ALDI bidrager til branchens udvikling ved at uddanne nye chauffører hvert år.

”Vores kunder forventer, at de kan købe varer i butikkerne, der er leveret af chauffører, der får en ordentlig løn og arbejder under ordentlige forhold. Derfor er vi glade for at udstede en garanti til vores kunder: I kan trygt regne med, at alle varer er transporteret til butikkerne af chauffører, der har ordentlige arbejdsforhold,” siger Tom Bech, Business Unit Director Logistik, fra ALDI Danmark

ALDI ansætter selv chauffører
Forklaringen på, at ALDI kan udstede denne garanti, er enkel: På nær på frostområdet er alle chauffører nemlig ansat i ALDI. Derfor bestemmer ALDI selv under hvilke vilkår, chaufførerne skal arbejde. Den eksterne leverandør på frostvarer, er forpligtet på at leve op til ALDIs code of conduct, og dermed garanterer de ligeledes ordentlige forhold for chauffører.

”Vi mener, at det er vores ansvar som dagligvarekæde at garantere, at de chauffører der leverer varer til vores butikker, er ansat under nogle ordentlige forhold. Det minder den aktuelle mediestorm om medarbejderforhold i transportbranchen os om, men det er et ansvar, vi også tager på os, når hverdagen melder sig igen,” siger Tom Bech.

Yderligere oplysninger:
Kontakt: Thomas Hedegaard Bang, Vicedirektør Kommunikation, Marketing og CSR
Tlf.: 88 80 35 60
Mail: presse@aldi.dk

FAKTA OM ALDI

ALDI Danmark kunne i 2017 fejre sit 40 års jubilæum, og dermed markere discountbranchens indtog på det danske marked. I Danmark er der 188 butikker med knap 2300 medarbejdere fordelt over hele landet.

ALDI Nord Gruppen er en af Europas største discountkæder, med mere end 5000 supermarkeder i Spanien, Portugal, Frankrig, Belgien, Holland, Luxembourg, Polen, Danmark og Tyskland hvor man er nummer 1 i discount.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch