1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI giver bamsekram til udsatte børn

ALDI giver bamsekram til udsatte børn

07.12.2020 Alle børn fortjener en glædelig jul med gaver og dejlige minder, men det er ikke en selvfølge for alle. I anledning af julen har Aldi udvalgt tre organisationer, som er med til at gøre en forskel for udsatte børn. Aldi støtter Red Barnet med økonomisk støtte fra salg af bamser, mens Kvindehjemmet og Operation Julegaveregn får bamser til glæde for nogle af de mest sårbare børn.

aldi-stoetter-udsatte-boern

Julen er hjerternes fest. Men for mange af de børn, som Red Barnet, Julegaveregn og Kvindehjemmet møder, er virkeligheden en anden. I julen bliver sociale forskelle ekstra synlige, og mange udsatte familier har ikke mulighed for at give deres børn en glædelig jul fyldt med gaver, hygge og omsorg. For at hjælpe julestemningen på vej giver supermarkedskæden Aldi i år juledonationer til tre organisationer, som til daglig yder en stor og vigtig indsats for at hjælpe udsatte børn og unge. 


Salg af bamser til fordel for Red Barnet

Aldi er hovedsponsor for Red Barnet, og i år har Aldi’s kunder også mulighed for at være med til at gøre en forskel for udsatte børn. I samtlige af Aldi’s 184 butikker kan man i november og december købe en særlig Red Barnet-bamse og derved donere 25 kr. til Red Barnets arbejde. Indsatsen forventes at give en samlet donation på mere end 150.000 kr.

”Alt for mange børn i Danmark vokser op i familier, hvor forældre er så pressede, at f.eks. fritidsaktiviteter og ferier slet ikke er en mulighed. Det er så vigtigt, at vi får samlet de her børn og familier op og giver dem gode oplevelser. Derfor er vi utrolig glade for al den støtte, der kan hjælpe os med at få flere udsatte børn med i fællesskabet og sikre dem den trygge barndom, som alle børn fortjener,” siger Johanne Schmidt-Nielsen, generalsekretær hos Red Barnet. 

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch