1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Aldi hjælper kriseramte danske gartnerier

Aldi hjælper kriseramte danske gartnerier

27.03.2020 ALDI Danmark har lavet samarbejdsaftale med en række danske gartnerier for at hjælpe dem igennem coronakrisen. ”En stor hjælp”, lyder det fra gartnerne.

Foråret er normalt højsæson for blomstergartnerierne - men flere af dem er nu så hårdt ramt af coronakrisen, at de bliver nødt til at smide blomsterne ud.

Eksporten er gået i stå og blomsterbutikkerne er lukket, så der er ikke mange muligheder for at afsætte de mange blomster, som ganske enkelt står og visner.

Derfor har ALDI Danmark lavet en unik særaftale med en håndfuld danske blomstergartnerier for at undgå, at produkterne går til spilde. Det næste stykke tid vil ALDI Danmark aftage blomsterne, som så sættes til salg i alle kædens forretninger i Danmark. Og aftalen skaber glæde hos de hårdt ramte gartnere.

"Vi står i en rigtig skidt situation. Det kunne ikke ske på et værre tidspunkt, da foråret er vores højsæson med både påske, udplatningssæson - og så mors dag. Vi kan jo ikke bare smide vores produkter i fryseren og så tage dem ud igen, når krisen er overstået. Derfor er vi utroligt glade for aftalen med ALDI. Det er en stor hjælp her i coronakrisen - og vi har brug for al den hjælp, vi kan få", siger gartneriejer af Tvillingegaarden, Jens Ingemann Pedersen.

En ekstra indsats

I ALDI Danmark håber man, at aftalen kan hjælpe de danske blomstergartnerier til at komme igennem krisen uden alt for store tab.

"Vi har lavet en midlertidig aftale her under højsæsonen med en række danske gartnerier for at hjælpe dem med at få afsat de mange blomster, som ellers risikerer at blive smidt ud. Vi opretholder alle andre aftaler samtidig, så dette ikke kommer til at gå ud over vores faste leverandører. Men vi mener, at vi bør yde en ekstra indsats for at hjælpe danske firmaer, som lider under krisen. Og her er især virksomheder, der leverer varer som er både sæsonbetinget og afhængig af dag-til-dag leverancer - såsom blomstergartnerierne - hårdt ramt", siger PR- og Kommunikationschef i ALDI Danmark, Kristian Jessen.

Blomsterne ventes i handlen fra uge 14.

 

For yderligere kommentarer:

Kristian Jessen
PR- og Kommunikationschef ALDI Danmark
Tlf.: 8880 3560
presse@aldi.dk

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch