1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI indgår tæt samarbejde med Danmarks første og eneste Master of Wine

ALDI indgår tæt samarbejde med Danmarks første og eneste Master of Wine

04.03.2019 Jonas Tofterup har som den første dansker bestået verdens sværeste vin eksamen, Master of Wine. Sammen med ALDI skal han opsnuse og udvælge de bedste vine til fornuftige priser.

Jonas Tofterup

Esbjergenseren Jonas Tofterup har opnået det, som ingen vinkyndig dansker har gjort før. Han har gennemført og bestået den ypperste uddannelse inden for vinens verden, Master of Wine. På verdensplan er der kun 384 Masters of Wine fordelt på 30 lande.

Og det får de danske vinglade kunder nu glæde af. ALDI Danmark og Jonas Tofterup har indgået et flerårigt samarbejde, der skal sætte fokus på gode vine til forbrugervenlige priser. Jonas Tofterup glæder sig over partnerskabet med ALDI.

Det er et rigtigt spædende samarbejde, som jeg glæder mig utrolig meget til. ALDI er en af verdens største detailkæder og har en unik mulighed for at finde og købe god vin til markedets bedste priser - til glæde for kunderne. Sammen kan vi finde god vin til pengene, øge kundernes smagsoplevelser og give mere viden og indsigt i vinens verden. Det glæder jeg mig til at være en del af”, siger Jonas Tofterup.

Hård uddannelse
Vineksperten har, ud over sin nye titel, også en bachelorgrad i fødevarevidenskab fra Københavns Universitet og en kandidatgrad i vitikultur, der er læren om drueavl, samt ønologi, der er læren om vinproduktion. Han har interesseret sig for vin, siden han som dreng sammen med sin familie besøgte Europas vingårde. Men den ypperste uddannelse, Master of Wine, er kronen på værket.

Kun cirka 5 % af dem, der påbegynder uddannelsen, afslutter den. De fleste ryger fra ved blindsmagningen til eksamen på andet år, hvor man skal smage 36 vine og fortælle, hvor de er fra, varieteten af druerne, hvad vinen koster, hvilket marked den sælges på, vinens alder og ikke mindst, hvilke personer, der drikker den. Så det er en ret hård uddannelse”, siger Jonas Tofterup.

God vin til markedets bedste priser
Hos ALDI ser man frem til samarbejdet med Jonas Tofterup.
ALDI skal være den discountbutik, der bedst forstår kunderne. Vinudvalget skal afspejle danskernes efterspørgsel, derfor er dette samarbejde med en af verdens mest erfarne vineksperter en fantastisk mulighed for at sikre en høj faglig sparring med vores professionelle vinindkøbere og dermed også give kunderne nogle gode smagsoplevelser til forbrugervenlige priser”, siger Adm. direktør i ALDI, Finn Tang

Ifølge direktøren er vin et højt profileret område hos discountkæderne.
Vin ligger i top ti over mest markedsførte kategorier blandt discountkæderne i Danmark. I ALDI ønsker vi at differentiere vores vinsalg ved at sælge en høj kvalitet til markedets bedste priser - uden at gå på kompromis med ansvarligheden. Jonas Tofterup vil sammen med vores vineksperter gennemgå og udvikle vores vinsortiment, så vi altid kan tilbyde kunderne de bedste vine til de bedste priser”, siger Finn Tang.

Samarbejdet mellem Jonas Tofterup og ALDI Danmark starter officielt den 1. april 2019.

For yderligere information, kontakt venligst:
Thomas Hedegaard Bang, 88 80 35 02, presse@aldi.dk

Fakta

Om ALDI:

Aldi Danmark er den første discountkæde i Danmark, med mere end 41 år på markedet. Der er knap 2600 medarbejdere fordelt over hele landet i over 180 butikker. ALDI Danmark er i gang med en større revitalisering, der blandt andet omfatter en modernisering af alle kædens butikker, udvidelse af
sortimentet og stadig mere fokus på ansvarlighed. Indsatsen skal gøre ALDI Danmark endnu bedre på det danske marked.

Aldi Nord Gruppen er en af Europas største discountkæder, med mere end 5000 supermarkeder i Spanien, Portugal, Frankrig, Belgien, Holland, Luxembourg, Polen, Danmark og Tyskland hvor man er nummer 1 i discount.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch