1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI Nykøbing Mors er Danmarks bedste ALDI

ALDI Nykøbing Mors er Danmarks bedste ALDI

26.03.2021 ALDI i Nykøbing Mors har fået titlen ’Årets ALDI-butik’ – den bedste ALDI i Danmark – blandt dagligvarekædens mere end 180 butikker. Repræsentanter fra ALDI’s ledelse var mødt op for at hylde det stolte personale med balloner, vandrepokal, diplom og en gavecheck på hele 40.000 kr. til forkælelse af butikkens personale. Butikkens kunder kunne med sikker afstand overvære den festlige prisoverrækkelse, mens der blev serveret lækkert bagværk.

ALDI Nykøbing Mors er Danmarks bedste ALDI

Der er altid smil at finde hos personalet i ALDI i Nykøbing Mors – og i onsdags var smilene ekstra store.

Butikken på Broen er nemlig netop blevet kåret som Danmarks bedste ALDI blandt de 184 ALDI-butikker i Danmark. Personalet beviser hermed, at sammenhold og fokus på kundeservice betaler sig. Butikken er blevet vurderet ud fra en række kriterier som butiksstandard, omsætning, service og trivsel blandt medarbejderne. Kriterierne er sammensat, så de afspejler både kundeoplevelsen og hvordan, det er at arbejde i butikken.

”Jeg er virkelig stolt af prisen, men først og fremmest er jeg stolt af vores medarbejdere, som sammen hver dag skaber et stærkt team i butikken. Det betaler sig at investere i sine medarbejderes læring og udvikling. Det gør, at de bliver nogle virkelig gode og dygtige medarbejdere, og det er en af grundene til, at vi har fået den her pris,” fortæller butikschef Christian Skou Nielsen.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch