1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI repositionerer sig selv

ALDI repositionerer sig selv

28.06.2017 Efter maj måneds udmelding om lukning af 32 butikker, er ALDI nu klar med en storstilet moderniseringsplan.

ALDI i Danmark går denne sommer, i gang med en trecifret million investeringsplan der skal opgradere og modernisere både ALDI butikkerne og kundernes viden om varesortimentet.

"Vi er ikke kendt for at have de mest indbydende butikker, eksempelvis har vores kassebånd længe været til frustration for vores kunder. Det gør vi nu noget ved, så indkøbsoplevelsen kommer i top. Vi har de laveste priser, men det er dansk detailhandels bedst bevarede hemmelighed, at vi også er stærkest når det gælder kvalitet og ansvarlige fødevarer", fortæller ALDIs direktør for kvalitet, CSR og kommunikation i ALDI Danmark, Thomas Bang.

Helt konkret vil ALDI satse på butikker af en vis størrelse, og derfor er åbning af nye store butikker på de helt rigtige adresser også en del af planen, sammen med en designmæssig inspirerende nyfortolkning af interiør og vareopsætning, et bredere friskvaresortiment, et farvel til de gamle kassebånd, opsætning af flaskeautomater og endnu mere fokus på CSR og skrappe standarter for produktion og kvalitetsindhold. ALDI Nord Gruppen har netop fået en prestigefuld pris for bedste førstegangs CSR rapport.

"I dag handler discount om at holde fast i lave priser, og lytte til sine kunders behov. Derfor skal vi både levere en indkøbsoplevelse der inspirerer, og varer i høj kvalitet som er produceret med respekt for miljø og mennesker. Som kunde skal du have tillid til at vi i ALDI har taget valget for dig, så du ikke skal bekymre dig om varen nu er god nok. Alligevel går vi ikke på kompromis med prisen, og så kan man spørge kan det lade sig gøre både at handle billigt og ansvarligt? Ja! Det er vores opfattelse af discount 2017"
, konstaterer Thomas Bang der forventer at kunderne allerede i sommer ser de første forandringer i moderniseringsplanen.

ALDI har allerede i foråret igangsat deres nye kampagne "Mit nye Aldi", der skal fortælle forbrugerne om udvidelsen af sortimentet - dvs. flere økologiske varer, flere danske varer, veganske varer og mærkevarer.


Kontakt: Direktør for kvalitet, CSR og kommunikation i ALDI Danmark, Thomas Bang.
E-mail: presse@aldi.dk

FAKTA OM ALDI

ALDI Nord Gruppen er en af Europas største discountkæder med mere end 5000 discountsupermarkeder i Spanien, Portugal, Frankrig, Tyskland, Belgien, Holland, Luxembourg, Polen og Danmark.

I Tyskland står ALDI-navnet som nummer ét i discount, med en mere end 100 år lang købmandstradition bag sig. I Danmark har ALDI eksisteret i 40 år, og har til august 187 butikker med ca. 2000 medarbejdere fordelt over hele landet.

ALDIs forretningskoncept er høj kvalitet til lave priser og høj ansvarlighed.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch