1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI i Roskilde fejrer åbning af ny butik

ALDI i Roskilde fejrer åbning af ny butik

09.10.2020 Fredag den 16. oktober er butikschef Thomas Skaarup-Petersen klar til at byde kunder velkommen i en nyrenoveret og større ALDI-butik på Sdr. Ringvej i Roskilde.

aldi-roskilde

Efter fem måneders renovering er ALDI i Roskilde klar til at slå dørene op til en ny, flot butik. Butikken er udvidet med 145 m² med blandt andet nyt vindfang og større pantrum og bake-off afdeling. Kunderne kan også se frem til et helt nyt butiksunivers med ny indretning og farverige rammer.  

Den nye butik er en god start for butikschef Thomas Skaarup-Petersen, som startede i ALDI for et halvt år siden, og har set frem til at slå dørene op til den nye butik.

”Jeg har 25 års erfaring fra detailbranchen, men det er noget helt særligt at få lov til at indvie en ny butik. Så det glæder jeg mig utrolig meget til. Især til at se kundernes reaktion og selvfølgelig give dem en rigtig god indkøbsoplevelse, når de handler hos os i det nye ALDI”, siger den forventningsfulde butikschef Thomas Skaarup-Petersen.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch