1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI sænker prisen på mælk

ALDI sænker prisen på mælk

14.08.2015 ALDI går forrest med de gode priser til deres kunder og sænker prisen på konventionel mælk i alle ALDI-butikker fra i dag. Det betyder, at når ALDI's kunder skal handle ind til weekenden, vil det være muligt at lægge en liter minimælk til 4,50 kr. i kurven mod tidligere 4,95 kr.

Når ALDI's butikker landet over åbner her til morgen, vil det være med en ny og lavere pris på mælk. Det sker ud fra et helt klart princip om, at når en råvare falder i pris, skal prisfaldet komme ALDI's kunder til gode. Prisfaldet sker på baggrund af den internationale udvikling, hvor der gennem længere tid har været faldende mælkepriser på verdensmarkedet.

Hos ALDI er der ingen tvivl om, at prisfaldet skal gives videre til deres kunder.

"I ALDI arbejder vi altid efter et klart princip om, at når en råvare falder i pris, i en sådan grad at vores indkøbspris også falder, så skal det komme vores kunder til gode. Det, mener vi, er godt og troværdigt købmandsskab, der skaber tilfredse kunder," siger Vicedirektør i ALDI's indkøbsafdeling Thomas Bang.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch