1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI satser på 100 procent bæredygtig kakao

ALDI satser på 100 procent bæredygtig kakao

20.10.2015 ALDI vil sikre en større andel af bæredygtige varer i alle kædens butikker. I den forbindelse har kæden frivilligt valgt at påtage sig en række forpligtelser og gør dermed en betydelig indsats for at støtte en fremtidssikret og bæredygtig dyrkning af kakao.

For fremtiden skal alle kakaoprodukter i ALDI være certificeret bæredygtige og fremstillet i overensstemmelse med de anerkendte certificeringsstandarder UTZ Certified, Rainforest Alliance eller Fairtrade.

Handling med det samme

Allerede ved udgangen af 2016 skal alle kædens egne produkter med et væsentligt indhold af kakao, f.eks. choklade, is og morgenmadsprodukter, være af certificeret bæredygtig kakao.
Herudover skal alle kædens tilbudsvarer med kakao ved udgangen af 2017 også være produceret med certificeret bæredygtig kakao.

Omkring 50 procent af alle kakaovarerne i ALDI er allerede nu produceret af certificeret bæredygtig kakao.

Til kamp for bønder og bønner

For at understøtte den bæredygtige omstilling har ALDI valgt aktivt at engagere sig i at forbedre de sociale og økonomiske forhold i de kakaoproducerende lande.

Med den nye indkøbspolitik for kakao ønsker ALDI at styrke sit engagement som en ansvarsbevidst virksomhed, der aktivt påtager sig et samfundsansvar. Siden 2015 har ALDI Nord-koncernen blandt andet været aktiv medlem af "German Initiative on Sustainable Cocoa" (GISCO), der samarbejder tæt med dyrkningslandene for at bevare de naturlige ressourcer med hensyn til miljø og sociale standarder.

ALDI er desuden engageret i CISCO-projektet "PRO PLANTEURS", der arbejder på at forbedre arbejds- og levevilkår for kakaobønder. Via træning og uddannelse bliver både bæredygtigheden og produktiviteten forbedret for småbønder og familielandbrug på Elfenbenskysten.

De nye mål og krav i ALDI er offentlige tilgængelige, og yderligere oplysninger om indkøbspolitikken for kakao kan findes på kædens hjemmeside.


Kontakt: presse@aldi.dk

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch