1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI i Ringsted fejrer åbning af ny butik

ALDI i Ringsted fejrer åbning af ny butik

21.08.2020 Fredag den 28. august bliver den røde løber rullet ud, når ALDI-butikken i Ringsted slår dørene op til en spritny butik med nyt butikskoncept.

ALDI åbner ny butik i Ringsted

ALDI slår dørene op til en helt nybygget og 812 m² stor butik på Køgevej 38 i Ringsted efter 3 år, hvor der ikke har været en ALDI-butik i byen. Med den helt rette centrale beliggenhed ud til den mest trafikerede vej i Ringsted, så er ALDI klar til at byde gamle som nye kunder inden for i et helt nyt butiksunivers med ny indretning og farverige rammer.  

Dagen bliver skudt i gang med åbningstale fra regionsdirektør Morten Milling. De første 200 kunder får en buket blomster med hjem og en forpakket pose med lækre bake-off produkter fra Bageriet. Derudover er der 800 præmier med ALDI’s varer på højkant i en skrabelodskonkurrence. 

Som følge af den opblussede coronavirus, så er de planlagte aktiviteter med ansigtsmaling, trylleri og ballondyr samt børnekonkurrence på åbningsdagen aflyst.

Læs mere i pressemeddelelsen herunder.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch